Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Facköversättning och auktoriserad översättning till och från engelska

Professionell översättning till och från engelska inom juridik, finans, medicin och teknik direkt över internet utförd av en ISO17100 certifierad översättningsbyrå.

Vi utför aktoriserad översättning och kvalificerad facköversättning från svenska till engelska och engelska till svenska. Med över 5 500 professionella översättare så är vi inte enbart en av Europas största översättningsbyråer utan också rankade som TOP100 globalt, en ranking utförd 2015 av Common Sense Advisory en Boston baserad konsultbyrå.

Facköversättning och auktoriserad översättning till och från engelska

Vi hanterar alla former av kvalificerad engelsk översättning från specialiserad facköversättning inom medicin, teknik eller juridik till auktoriserad översättning från svenska till engelska eller omvänt av t.ex. domar, kontrakt, betyg och registerutdrag mm. Vi använder endast universitetsutbildade professionella översättare och de översätter naturligtvis enbart till sitt modersmål.

Professionell engelsk översättning med kvalitetsgaranti

Många översättningsbyråer hävdar att de följer en viss standard men vi menar att det är stor skillnad på att vara certifierad och att följa en standard. The Native Translator som är en del av The Translator Group är certifierad enligt ISO 17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande auktoritet. Som ISO certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på alla våra översättningar det innebär att de översättningar som vi genomför är korrekta både språkligt och terminologiskt.

Sekretess

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet. All vår personal är bunden av sekretessavtal. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Vill du beställa en engelsk översättning eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning av ett dokument eller en text till eller från engelska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på kvalificerad kvalitetssäkrad översättning till och från engelska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>