Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Facköversättning och auktoriserad översättning till kinesiska

Högkvalitativ facköversättning och auktoriserad översättning från svenska och 25 andra språk till kinesiska

Vi utför professionell översättning av finansiella, juridiska samt medicinska och tekniska dokument härunder LOI's, kontrakt, avtal, dops attester, betyg, arbetsintyg, testamenten, CV, etc. till kinesiska. Vi översätter också tekniska dokument och texter som instruktioner, handledningar, manualer, handböcker samt patent dokument och ansökningar från kinesiska till svenska samt svenska till kinesiska.

Auktoriserad översättning till och från kinesiska

Om du har en text som ska översättas till kinesiska och som ska uppvisas för en myndighet, domstol eller universitet så är det nästan alltid ett krav att det ska vara en auktoriserad översättning som är stämplad av en kinesisk översättare som är auktoriserad av Kammarkollegiet. I vissa situationer gäller särskilda krav på översättningen, såsom att den behöver legaliseras av UD eller förses med en apostille utfärdad av notarius publicus. Vi utför auktoriserad översättning till och från kinesiska inom juridik och ekonomi. Du beställer din auktoriserade översättning enkelt online.

Kinesisk översättning till/från 140 språk.

Vi utför professionell översättning av texter och dokument mellan kinesiska och de här listade språken men också till ytterliggare ca 100 språk inom vår företagstjänst; Arabiska, bulgariska, danska, engelska, finska, franska, grekiska, italienska, japanska, kinesiska, koreanska, nederländska, norska, polska, portugisiska, ryska, spanska, tyska, ungerska och naturligtvis svenska.

Kinesisk facköversättning

Vi hanterar alla former av kvalificerad kinesisk översättning från specialiserad facköversättning inom medicin, teknik eller juridik till auktoriserad nederländsk översättning av t.ex. skilsmässodomar, vigselbevis, kontrakt, betyg och registerutdrag mm. Vi använder endast universitetsutbildade översättare som enbart översätter till sitt modersmål.

Kinesisk översättning med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator är certifierad enligt kvalitetsstandarden ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras löpande av Austrian Standards som är certifierande myndighet. Så får du som vår kund högsta möjliga säkerhet.
I vår översättningsprocess kontrolleras den översatta texten av ytterligare en facköversättare, som har textens målspråk som sitt modersmål. Kontrollen gäller grammatik, rättstavning, interpunktion och syntax samt att texten är korrekt återgiven samt fullständig. På The Native Translator är denna process certifierad enligt den internationella standarden ISO 17100 för facköversättningar. Den innehåller följande:

  • Val av kvalificerad personal och professionella översättare
  • Översättningstjänster enligt "fyra ögon"-principen
  • Effektiva rutiner för projektledning och översättningstjänster
  • Kvalitetssäkring och projektledning på högsta nivå
  • Strategisk användning av tekniska resurser
  • Beaktande av kundfeedback
  • Internationell jämförbarhet
  • Efterkontroll av korrigerade dokument för vidarebefordran av feedback till översättarna

Sekretess

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet. All vår personal är bunden av sekretessavtal. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Här får du din offert

Du har möjlighet att inom 1 minut få en offert av oss och kan också beställa din översättning online i vår översättningsportal.

Kontaktinformationer

För ytterligare upplysningar når du oss dygnet runt via e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på kvalitetssäkrad facköversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>