Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Facköversättning och auktoriserad översättning till kinesiska

Facköversättning och auktoriserad översättning från svenska och 100 andra språk till kinesiska

Vi utför professionell översättning av finansiella, juridiska samt medicinska dokument härunder LOI's, kontrakt, avtal, dops attester, betyg, arbetsintyg, testamenten, CV, etc. till kinesiska. Vi översätter också tekniska dokument och texter som instruktioner, handledningar, manualer, handböcker samt patent dokument och ansökningar från kinesiska till svenska samt svenska till kinesiska.

Med eget representationskontor i Shenzhen så har vi hög kompetens och mycket stor kapacitet när det gäller kinesisk översättning. Vi har tillgång till ett översättarnätverk i Kina med kompetens inom de flesta fackområden.

Auktoriserad översättning till och från kinesiska

Om du har en text som ska översättas till kinesiska och som ska uppvisas för en myndighet, domstol eller universitet så är det nästan alltid ett krav att det ska vara en auktoriserad översättning som är stämplad av en kinesisk översättare som är auktoriserad av Kammarkollegiet. I vissa situationer gäller särskilda krav på översättningen, såsom att den behöver legaliseras av UD eller förses med en apostille utfärdad av notarius publicus. Vi utför auktoriserad översättning till och från kinesiska inom juridik och ekonomi. Du beställer en auktoriserad översättning enkelt online.

Översättning till kinesiska från 100 språk.

Vi utför professionell översättning av texter och dokument till kinesiska från de här listade språken men också till ytterliggare ca 75 språk inom vår företagstjänst; Arabiska, bulgariska, danska, engelska, finska, franska, grekiska, italienska, japanska, kinesiska, koreanska, nederländska, norska, polska, portugisiska, ryska, spanska, tyska, ungerska och naturligtvis svenska.

Kinesisk översättning med vår kvalitetsgaranti ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat. The Native Translator är sedan 2011 en certifierad översättningsbyrå och från 2015 enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras var 24e månad av ett ackrediterat certifieringsorgan. Här kan du kan läsa mer om vad vår ISO 17100 certifiering innebär

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar alltid stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis mycket noga med att upprätthålla en strikt sekretess. All vår personal arbetar under sekretessavtal. Våra servrar är SSL säkrade för att din information inte skall hamna i fel händer. Vi följer reglerna i GDPR strikt och likaså ISO 27001 som är regelverket för informationssäkerhet. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Här får du din offert

Du har möjlighet att inom 1 minut få en offert av oss och kan också beställa din översättning online i vår översättningsportal. Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Företag kan självklart också betala mot faktura, kontakta oss då på e-post.

Kontaktinformationer

För ytterligare upplysningar når du oss dygnet runt via e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på kvalitetssäkrad facköversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>