Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning och facköversättning från svenska till franska

Högkvalitativ facköversättning och auktoriserad översättning till franska inom juridik, finans, medicin och teknik ISO 17100

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetsöversättning bl.a. till franska direkt online. Vi översätter allt från medicinska studier, juridiska texter och dokument, tekniska manualer, patientjournaler, pressmeddelanden, betyg, intyg, rättsprotokoll m.m. till franska. Våra översättare är universitetsutbildade och flytande på svenska men med franska som modersmål.

Facköversättare från svenska till franska, översättare med ämneskompetens

Våra översättare är universitetsutbildade professionella facköversättare och många dessutom auktoriserade översättare. Oavsett vilken typ av text du behöver översätta så har vi översättare som snabbt och professionellt kan hantera ditt material. Med facköversättare menas att man utöver att vara kompetent som översättare – lingvist också har djupgående ämnes kunskap inom ett specifikt fackområde, det kan vara juridik, ekonomi, medicin eller som exempel de översättare vi använder för marknadsföringsöversättningar som alla har en bakgrund som copywriters motsvarande.

Auktoriserad översättning till franska

Vi översätter alla former av dokument och utför auktoriserad översättning från svenska till franska av t.ex. adoptionsutredningar, domar, avtal, betyg, registerutdrag, personbevis, körkort etc. och allt naturligtvis med högsta sekretess. För översättningar till franska använder vi översättare som är auktoriserade i Frankrike om du behöver en översättning från franska till svenska så väljer vi en översättare som är auktoriserad av Kammarkollegiet i Sverige.

Översättning av dokument till franska med kvalitetsgaranti ISO 17100 och 20771

Vi lämnar kvalitetsgaranti på våra franska översättningar. The Native Translator är kvalitetscertifierad enligt ISO 17100 och ISO 20771 standarden för juridisk översättning. Vårt arbete kontrolleras var 24 månad av certifierande auktoritet för att säkra att vi följer kraven i våra certifieringar. Detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Du kan läsa mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Du beställer en fransk översättning direkt online:

Du får en offert och beställer en fransk översättning direkt i vår översättningsportal.
När din översättning är klar så sänder vi en länk via e-post där du kan hämta din översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post och ofta inom 2 - 3 dagar.

Här kan du få mer information

Behöver du mer information så når oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad dokumentöversättning till franska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>