The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättning och facköversättning från svenska till franska

Högkvalitativ facköversättning och auktoriserad översättning till franska inom juridik, finans, medicin och teknik.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetsöversättning bl.a. till franska direkt online. Vi översätter allt från medicinska studier, juridiska texter och dokument, tekniska manualer, patientjournaler, pressmeddelanden, betyg, intyg, rättsprotokoll m.m. till franska. Våra översättare är universitetsutbildade och flytande på svenska men med franska som modersmål.

Facköversättare från svenska till franska, översättare med ämneskompetens

Våra översättare är universitetsutbildade professionella facköversättare och många dessutom auktoriserade översättare. Oavsett vilken typ av text du behöver översätta så har vi översättare som snabbt och professionellt kan hantera ditt material. Med facköversättare menas att man utöver att vara kompetent som översättare – lingvist också har djupgående ämnes kunskap inom ett specifikt fackområde, det kan vara juridik, ekonomi, medicin eller som exempel de översättare vi använder för marknadsföringsöversättningar som alla har en bakgrund som copywriters motsvarande.

Auktoriserad översättning till franska

Vi översätter alla former av dokument och utför auktoriserad översättning från svenska till franska av t.ex. adoptionsutredningar, domar, avtal, betyg, registerutdrag, personbevis, körkort etc. och allt naturligtvis med högsta sekretess.

Beställ din översättning till franska online

Vi tillhandahåller kvalificerade översättningstjänster direkt över internet. Det är inte längre nödvändigt att gå förbi din översättningsbyrå för att lämna in dina dokument. Skanna in dem och ladda upp dem direkt i vår Opens internal link in current windowportal och inom 30s har du svar på när vi förväntar att kunna leverera och hur mycket det kostar. Hela processen sker anonymt du behöver inte lämna ut någon information för att få en offert.

Översättning med kvalitetsgaranti

Vi är certifierade enligt ISO17100 och vårt arbete kontrolleras av Austrian Standards som certifierande myndighet detta ger dig som kund en stor trygghet.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. 

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « visa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad dokumentöversättning till franska direkt över internet.