Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning och facköversättning från svenska till engelska

Professionell översättning till engelska inom juridik, finans, medicin och teknik ISO 17100

Som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå lämnar vi kvalitetsgaranti på samtliga de översättningar som vi utför. Det innebär att de engelska översättningar som vi levererar är både språkligt och terminologiskt korrekta. Här skall dock noteras att vi kan ha behov av att få information om företagsspecifik terminologi då sådan finns.

Vi översätter all typer av dokument och texter inom teknik, juridik, finans och medicin från svenska till engelska. Som exempel kan vi nämna; domar kontrakt och avtal, födelsebevis, registerdokument, betyg, patientjournaler, manualer mm.

Facköversättning när du ställer höga krav på kvalitet.

Våra engelska översättare är universitetsutbildade professionella facköversättare med kompetens inom just det fackområde de översätter dvs. de har utbildning alternativt lång arbetserfarenhet inom ämnesområdet. En högkvalitativ översättning kräver en korrekt terminologi och detta är omöjligt för en översättare utan ingående branschkunskap. När du beställer en översättning till engelska hos oss så väljer vi alltid en översättare som har engelska som modersmål och dessutom så ställer vi internt krav på att översättaren bor och lever i det land där språket talas för att vara uppdaterad med den språkutveckling som hela tiden sker. Vi översätter till både brittisk, australiensisk och amerikansk engelska.

Auktoriserad översättning till engelska

När du beställer en auktoriserad översättning till engelska hos oss så vill vi be dig att ange i vilket land den skall användas. Vi eftersträvar att alltid använda en översättare som är auktoriserad till engelska i landet där översättningen skall användas. Översättningen behöver därmed inte legaliseras hos UD och du behöver inte heller någon apostille. Skall den användas i Sverige använder vi naturligtvis en av Kammarkollegiet i Sverige auktoriserad översättare till engelska.

Engelsk översättning inte bara från svenska

Vi utför professionell översättning till engelska av texter och dokument från de här listade språken men också från ytterliggare ca 100 språk inom vår företagstjänst; Arabiska, bulgariska, danska, engelska, finska, franska, grekiska, italienska, japanska, kinesiska, koreanska, nederländska, norska, polska, portugisiska, ryska, spanska, tyska, och ungerska.

Översättning av dokument till engelska med kvalitetsgaranti ISO 17100 och 20771

Vi lämnar kvalitetsgaranti på våra engelska översättningar. The Native Translator är kvalitetscertifierad enligt ISO 17100 och ISO 20771 standarden för juridisk översättning. Vårt arbete kontrolleras var 24 månad av certifierande auktoritet för att säkra att vi följer kraven i våra certifieringar. Detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Du kan läsa mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Du beställer en engelsk översättning direkt online:

Du får en offert och beställer en engelsk översättning direkt i vår översättningsportal.
När din översättning är klar så sänder vi en länk via e-post där du kan hämta din översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post och ofta inom 2 - 3 dagar.

Här kan du få mer information

Behöver du mer information så når oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO-17100 certifierad online översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group ett globalt språkföretag.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>