Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning och facköversättning till arabiska

Professionell översättning till arabiska av tekniska dokument, finansiella dokument, juridiska dokument samt medicinska texter.

Födelseattester, dopsattester, vigselbevis och domar är exempel på juridiska dokument som vi översätter. Den här typen av dokument måste alltid översättas av en auktoriserad eller certifierad översättare till arabiska för att accepteras. Utöver juridiska doukument och medicinska texter översätter vi också tekniska dokument som instruktioner, handledningar, manualer samt patentdokument och ansökningar till arabiska.

Auktoriserad översättning till arabiska

Våra översättare är samtliga sk. facköversättare dvs. de har en utbildning eller professionell bakgrund inom det ämnesområde som de översätter. Detta är en förutsättning för korrekta översättningar, användandet av korrekt terminologi är essentiellt i en översättning och detta kan endast åstadkommas av en översättare med erforderlig ämneskunskap. När de översatta dokumenten skall användas i officiella sammanhang använder vi av Kammarkollegiet auktoriserade översättare till arabiska.

Översättning till arabiska från svenska och 25 andra språk.

Vi utför kvalificerad översättning till arabiska från svenska men också från 25 andra språk som engelska, tyska, franska, ryska spanska m.fl.

Översättning med kvalitetsgaranti

Vi är certifierade enligt ISO 17100 och vårt arbete kontrolleras av Austrian Standards som certifierande myndighet detta ger dig som kund en stor trygghet.Vi använder uteslutande universitetsutbildade översättare som naturligtvis endast översätter till sitt arabiska modersmål.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Du beställer din översättning online:

Du får en offert och beställer din arabiska översättning direkt i vår översättningsportal.
När din översättning är klar så sänder vi en länk via e-post där du kan hämta din översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post och ofta inom 2 - 3 dagar.

Här kan du få mer information

Behöver du mer information så når oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad dokumentöversättning till och från arabiska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>