Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning till och från bulgariska

Översättning till och från bulgariska inom juridik, finans, medicin och teknik direkt online utförd av en ISO17100 certifierad översättningsbyrå.

När du snabbt behöver få tillgång till kvalificerad översättning till eller från bulgariska så kan vi hjälpa dig. The Native Translator utför auktoriserad översättning från svenska till bulgariska och omvänt men också kvalificerad facköversättning till bulgariska inom juridik, finans, medicin och teknik.

Facköversättning och auktoriserad översättning till och från bulgariska

Vi hanterar alla former av kvalificerad bulgarisk översättning från specialiserad facköversättning inom medicin, teknik eller juridik till auktoriserad översättning till och från bulgariska av t.ex. skilsmässodomar, vigselbevis, kontrakt, betyg och registerutdrag mm. Vi använder endast universitetsutbildade översättare och de översätter enbart till sitt modersmål.

Bulgarisk översättning med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator är certifierad enligt kvalitetsstandarden ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras löpande av Austrian Standards som är certifierande myndighet. Så får du som vår kund högsta möjliga säkerhet.
I vår översättningsprocess kontrolleras den översatta texten av ytterligare en facköversättare, som har textens målspråk som sitt modersmål. Kontrollen gäller grammatik, rättstavning, interpunktion och syntax samt att texten är korrekt återgiven samt fullständig. På The Native Translator är denna process certifierad enligt den internationella standarden ISO 17100 för facköversättningar. Den innehåller följande:

  • Val av kvalificerad personal och professionella översättare
  • Översättningstjänster enligt "fyra ögon"-principen
  • Effektiva rutiner för projektledning och översättningstjänster
  • Kvalitetssäkring och projektledning på högsta nivå
  • Strategisk användning av tekniska resurser
  • Beaktande av kundfeedback
  • Internationell jämförbarhet
  • Efterkontroll av korrigerade dokument för vidarebefordran av feedback till översättarna

Sekretess

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet. All vår personal är bunden av sekretessavtal. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Vill du beställa en bulgarisk översättning eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning av ett dokument eller en text till eller från bulgariska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>