The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Översättning av patent ansökningar

De översättare som arbetar med patentansökningar hos oss är specialister och kompetenta inom det fackområde de översätter.

Patentöversättningar ställer mycket stora krav på kvalitetssäkring i översättningsprocessen då mycket stora värden kan stå på spel. De översättningar som The Native Translator genomför utförs alla av erfarna patentoversattare och korrekturläses därefter av en andra lingvist som också är fackexpert inom området (t.ex. mekanisk konstruktion, medicin eller farmakologi). I varje fas av översättningsprocessen används våra egna och/eller klientspecifika ordlistor samt tillforlitliga online-källor som exempelvis Espacenet.

Patentöversättningar till och från 25 språk

Vi utför patentöversättningar till 25 språk dock sker huvuddelen av översättningarna till engelska efter det att det sk. Londonavtalet trädde i kraft 1 maj 2008. Vid behöv översätter vi också till: Arabiska, Danska, Franska, Italienska, Japanska, Kinesiska, Koreanska, Nederländska, Norska, Portugisiska, Ryska, Spanska, Tyska.     

Konfidentiella och säkra översättningar

Vi erbjuder en säker och konfidentiell översättningsprocess, all vår personal är bunden av sekretessavtal. Översföringar av dokument sker via vår översättningsplattform genom ett säkert 256-bits krypterat nätverk.

Kvalitetsgaranti

Som ISO17100 certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på alla våra översättningar det innebär att de översättningar vi genomför är korrekta både språkligt och terminologiskt.

Behöver du mer information så når du oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.