Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översättning av patent ansökningar

De översättare som arbetar med patentansökningar hos oss är specialister inom sina fackområden

Patentöversättningar ställer mycket stora krav på kvalitetssäkring i översättningsprocessen då mycket stora värden kan stå på spel. De översättningar som The Native Translator genomför utförs alla av erfarna patentoversattare och korrekturläses därefter av en andra lingvist som också är fackexpert inom området. I varje fas av översättningsprocessen används våra egna och/eller klientspecifika ordlistor samt tillforlitliga online-källor som exempelvis Espacenet. Vi mycket stor kompetens inom områdena; kemi, kemiteknik, läkemedel, bioteknik och medicinteknik.

Patentöversättningar till och från 25 språk

Vi utför patentöversättningar till 25 språk dock sker huvuddelen av översättningarna till engelska efter det att det sk. Londonavtalet med efterföljande ändring av den svenska patentlagen (1967:837). Vid behov översätter vi också till: Arabiska, danska, franska, italienska, japanska, kinesiska, koreanska, nederländska, norska, portugisiska, ryska, spanska, svenska, tyska.     

Konfidentiella och säkra översättningar

Vi erbjuder en säker och konfidentiell översättningsprocess, all vår personal är bunden av sekretessavtal. Översföringar av dokument sker via vår översättningsplattform genom ett säkert 256-bits krypterat nätverk. Vi följer kraven i ISO 27001 som hanterar dokumentsäkerhet strikt.

Kvalitetsgaranti

Som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på alla våra översättningar det innebär att de översättningar vi genomför är korrekta både språkligt och terminologiskt. Översättningar av patent kräver ofta en officiell certifiering om den behövs för en rättegång eller patentdomstol. Våra översättare är officiellt auktoriserade och certifierade att bekräfta patentöversättningens fullständighet och korrekthet. Vi certifierar därför gärna våra översättningar av dina patent.

Behöver du mer information eller önskar du en offert?

För mer information om översättning av patent kan ni kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad dokumentöversättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>