The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Dokument översättning för företag och institutioner online

Professionell översättning av dokument och texter inom juridik, finans, ekonomi, medicin och teknik - en översättningstjänst online.

The Native Translator utför kvalificerad text och dokument översättning online. Vi finns tillgängliga dygnet runt året runt så oavsett när du behöver översättningsstöd så finns vi där redo att hjälpa till. Våra översättare är universitetsutbildade med ämneskompetens inom det ämne de översätter sk. facköversättare. Om du behöver en auktoriserad översättning så kan vi också hjälpa till med det, vi disponerar auktoriserade översättare till fler än 30 språk.

Översättning av dokument med kvalitetsgaranti

Vi lämnar kvalitetsgaranti på alla våra översättningar. The Native Translator är certifierad enligt ISO17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som certifierande auktoritet detta ger dig som kund en stor trygghet.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. 

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « visa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad dokument och textöversättning till företag direkt över internet.