Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Dokument översättning för företag och myndigheter online

Professionell översättning av dokument och texter inom juridik, finans, ekonomi, medicin och teknik - en kvalitetssäkrad ISO-certifierad översättningstjänst online.

The Native Translator erbjuder tillgång till smidiga och prisvärda kvalitetsöversättningar som resulterar i nöjda kunder – och i förlängningen långsiktiga samarbeten. Vi finns tillgängliga dygnet runt året runt så oavsett när du behöver översättningsstöd så finns vi där redo att hjälpa till. Våra översättare är universitetsutbildade med ämneskompetens inom det ämne de översätter så kallade facköversättare. Om du behöver en auktoriserad översättning så kan vi också hjälpa till med det, vi disponerar auktoriserade översättare till fler än 30 språk.

Vi kan din bransch!

Med fler än 5 500 universitetsutbildade översättare; auktoriserade översättare och specialiserade facköversättare så har vi kompetens inom de flesta ämnesområden. Skulle du mot förmodan behöva hjälp inom ett specialistområde där vi själva inte har kompetens så kan vi alltid hänvisa dig till en duktig kollega i branschen.

Översättning av dokument med kvalitetsgaranti

Vi lämnar kvalitetsgaranti på alla våra översättningar. The Native Translator är kvalitetscertifierad enligt ISO 17100 och ISO 20771 standarden för juridisk översättning. Vårt arbete kontrolleras var 24 månad av certifierande auktoritet för att säkra att vi följer kraven i våra certifieringar. Detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Du kan läsa mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Offert och kontakt

Du kan få en offert och också beställa en översättning direkt online i vår översättningsportal, det tar inte mer än 1 minut. Om ni som företag önskar att bli fakturerade eller behöver mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning av dokument och texter till företag direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>