Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning av tekniska manualer och instruktioner

ISO 17100 certifierad teknisk översättningsbyrå, professionell översättning av handböcker, handledningar, manualer, broschyrer, instruktioner och patent till 140 språk.

Våra översättare översätter enbart till sitt modersmål och alla har en relevant teknisk högre utbildning sk. facköversättare. Det är oerhört viktigt att tekniska översättare har fackkunskap, kvaliten på en översättning definieras inte enbart av en korrekt grammatik och en i övrigt felfri text i övrigt utan inte minst av en korrekt terminologi.

Rätt terminologi en förutsättning för en bra översättning 

Vid all översättning är det med terminologin man börjar och för att den skall bli homogen igenom hela materialet så etablerar vi kundspecifika terminologidatabaser. Här behöver vi din hjälp, ni har kanske redan en terminologilista eller ett referensmaterial som vi kan använda som stöd. Vi uppdaterar våra översättningsminnen med din terminologi så att nästa gång du beställer en översättning så har vi den redan tillgänglig och samma terminologi används i det nya dokumentet.

Översättningsminnen

Tekniken spelar en viktig roll i vårt översättningsarbete. Med så kallade CAT-verktyg säkerställer vi inte bara homogeniteten och kvalitetsnivån, utan kan även erbjuda våra kunder rabatter utifrån textens volym, antal repetitioner osv. Tekniken är till god hjälp men det är alltid våra översättare som har sista ordet. 

Teknisk översättning mellan alla stora språk

Vi översätter mellan de flesta stora språk och du kan beställa en översättning mellan de 25 största online och fler än 140 via vår företags tjänst t.ex: Arabiska, danska, engelska, finska, franska, italienska, japanska, kinesiska, koreanska, nederländska, norska, portugisiska, ryska, spanska, thailändska, tigrinia, turkiska, tyska m.fl

Vi kan hjälpa dig med en teknisk översättning oavsett branch

Om din produkt har en manual och du vill gå in på en ny marknad så kan vi hjälpa till att säkerställa att dina manualer blir tydliga på alla språk. Vi har erfarenhet inom de flesta brancher: fordonsindustri, hemelektronik, processindustri med mera.

Teknisk översättning med kvalitetsgaranti

Vi lämnar kvalitetsgaranti på våra tekniska översättningar. The Native Translator är kvalitetscertifierad enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras var 24 månad av certifierande auktoritet för att säkra att vi följer kraven i våra certifieringar. Detta ger naturlgtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Du kan läsa mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. 

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Du kan få en offert och också beställa en översättning direkt online i vår översättningsportal.

Behöver du mer information så når du oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad teknisk översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad teknisk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>