The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell översättning av tekniska manualer och instruktioner

ISO 17100 certifierad teknisk översättningsbyrå, professionell översättning av handböcker, handledningar, manualer, broschyrer, instruktioner och patent till 140 språk.

Våra översättare översätter enbart till sitt modersmål och alla har en relevant teknisk högre utbildning sk. facköversättare. Det är oerhört viktigt att tekniska översättare har fackkunskap, kvaliten på en översättning definieras inte enbart av en korrekt grammatik och en felfri text i övrigt utan inte minst av en korrekt terminologi.

Vi etablerar en företagsspecifik terminologi databas utan kostnad

Vid större översättningar rekommenderar vi att man sammanställer en företags specifik terminologi databas för att säkra att en korrekt terminologi används genom hela översättningen. Detta gör vi utan kostnad.

Vi översätter till, från 25 språk online eller 140 via vår företags tjänst t.e.x: Arabiska, BKS, Danska, Engelska, Finska, Franska, Italienska, Japanska, Kinesiska, Koreanska, Nederländska, Norska, Portugisiska, Ryska, Spanska, Thailändska, Tigrinia, Turkiska, Tyska, Somaliska.

Översättningsminnen

Tekniken spelar en viktig roll i vårt översättningsarbete. Med så kallade CAT-verktyg säkerställer vi inte bara homogeniteten och kvalitetsnivån, utan kan även erbjuda våra kunder rabatter utifrån textens volym, antal repetitioner osv. Tekniken är till god hjälp men det är alltid våra översättare som har sista ordet. 

Översättning med kvalitetsgaranti

Vi är certifierade enligt ISO17100 och vårt arbete kontrolleras av Austrian Standards som certifierande myndighet detta ger dig som kund en stor trygghet.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. 

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « visa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad teknisk översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad teknisk översättning direkt över internet.