Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översättningstjänst - akademiska uppsatser - doktorsavhandlingar

Vi utför professionell facköversättning och språkrevision av akademiska texter

Vi utför högkvalitativa översättningar av avhandlingar, dissertationer, masterarbeten, forskningsresultat, vetenskapliga artiklar, uppsatser mm. Svenska doktorander skriver ofta bra engelska men inför publicering i internationella tidskrifter behövs ofta en språkgranskning för att kvalitetssäkra texten. Alla våra översättare och språkgranskare arbetar professionellt, har engelska som modersmål och är specialiserade inom sina respektive ämnesområden.

Översättare med ämneskompetens, universitets och forskarbakgrund

Vi samarbetar med jurister, nationalekonomer, medicinare, socialvetare, fysiker, kemister och fackmänniskor från mängder av andra fackområden. Våra översättare är uteslutande sakkunniga experter med akademisk utbildning många med en PhD.

Akademisk översättning med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev kvalitetscertifierade och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra certifieringar.

Konfidentiella och säkra översättningar

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi följer kraven i ISO 27001 som hanterar dokumentsäkerhet strikt. Vi erbjuder en säker och konfidentiell översättningsprocess då all vår personal är bunden av sekretessavtal. Alla översättningar utförs på vår översättningsplattform genom ett säkert 256-bits krypterat nätverk.

Behöver du mer information eller vill du ha en offert?

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på e-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online visa offert. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och Apple Pay.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad akademisk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>