The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell översättning av juridiska dokument och handlingar, juridisk facköversättning direkt online

ISO 17100 certifierad juridisk översättningsbyrå. Juridisk översättning utförd av auktoriserade översätyare och juridiska facköversättare direkt online.

Vi tillhandahåller kvalificerad juridisk översättning av kontrakt, avtal och andra juridiska och finansiella dokument med leverans online. Vi utför översättningar både för privat personer och företag men när materialet är mycket stort rekommenderar vi vår juridiska översättningsstjänst för företag Opens external link in new windowThe Business Translator.

Juridiska översättare med ämbetsexamen

Våra juridiska översättare har alla en juridisk examen, en förutsättning för att korrekt kunna översätta juridiska dokument. Vid felaktig översättning av avtal, kontrakt, domslut etc. så kan en felaktig terminologi få förödande konsekvenser.

Auktoriserad översättning av juridiska dokument.

I de flesta fall krävs därför att översättningen görs som en auktoriserad översättning. Vi vill dock göra uppmärksam på att även om en översättning är auktoriserad så är detta ingen garanti för att den är 100% felfri och vi rekommenderar därför alltid att en översättning genomgås av ytterligare en kvalificerad översättare för att garantera kvaliteten, allt i enlighet med certifieringskraven i ISO 17100, ISO-standarden för översättningsbyråer.

Auktoriserad och juridisk facköversättning online

Vi tillhandahåller kvalificerad juridisk översättning av kontrakt, avtal mm. till 25 språk direkt över internet. Ladda upp ditt dokument i vår Opens internal link in current windowportal, på under en minut har du information om både pris och leveranstid, hela processen helt anonym. Du kan också välja att Opens window for sending emaile-posta oss dokumentet, vi svarar normalt sett inom 30 min.

Dokument som kräver en specialiserad juridisk översättare:

 • immaterialrätt och patent
 • kontrakt och avtal
 • korrespondens
 • bokslut och årsredovisningar
 • texter för rättslig marknadsföring
 • expertrapporter
 • utredningar
 • juridiska och tekniska dokument kring fastighetstransaktioner
 • lagtexter, författningssamlingardokument i samband med rättstvister
 • registreringsdokument
 • vittnesmål och domar
 • licenser
 • skiljedomsförfaranden

Juridisk översättning mellan 140 språk

Vi utför juridisk översättning av dokument mellan de här listade språken men också till ytterligare ca 100 språk inom vår företagstjänst; Arabiska, Holländska, Polska, Bulgarian, Italienska, Finska, Ungerska, Engelska, Tyska, Franska, Spanska, Italienska, Portugisiska, Holländska, Ryska, Kinesiska, Japanska, Koreanska, Norska, Danska och svenska.

Juridisk översättning med kvalitetsgaranti

Vi är certifierade enligt ISO17100 och vårt arbete kontrolleras av Austrian Standards som certifierande myndighet detta ger dig som kund en stor trygghet.

Konfidentiell hantering

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar era dokument så att ingen otillbörlig får tillgång, sekretess är en självklarhet, all vår personal är omfattade av ett sekretessavtal.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « visa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad juridisk dokumentöversättning direkt över internet.