Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning av juridiska dokument och handlingar, juridisk facköversättning direkt online

ISO 17100 och 20771 certifierad juridisk översättningsbyrå. Juridisk översättning utförd av auktoriserade översättare och juridiska facköversättare direkt online.

Vi tillhandahåller kvalificerad juridisk översättning av kontrakt, avtal och andra juridiska och finansiella dokument med leverans online. Vi utför översättningar både för privat personer och företag men när materialet är mycket stort rekommenderar vi vår juridiska översättningsstjänst för företag.

Juridiska översättare med ämbetsexamen

Våra juridiska översättare har alla en juridisk examen, en förutsättning för att korrekt kunna översätta juridiska dokument. Vid felaktig översättning av avtal, kontrakt, domslut etc. så kan en felaktig terminologi få förödande konsekvenser.

Auktoriserad översättning av juridiska dokument.

I de flesta fall krävs därför att översättningen görs som en auktoriserad översättning. Vi vill dock göra uppmärksam på att även om en översättning är auktoriserad så är detta ingen garanti för att den är 100% felfri och vi rekommenderar därför alltid att en översättning genomgås av ytterligare en kvalificerad översättare för att garantera kvaliteten, allt i enlighet med certifieringskraven i ISO 17100, ISO-standarden för översättningsbyråer.

Auktoriserad och juridisk facköversättning online

Vi tillhandahåller kvalificerad juridisk översättning av kontrakt, avtal mm. till 25 språk direkt över internet. Ladda upp ditt dokument i vår portal, på under en minut har du information om både pris och leveranstid, hela processen helt anonym. Du kan också välja att e-posta oss dokumentet, vi svarar normalt sett inom 30 min.

Dokument som kräver en specialiserad juridisk översättare:

 • immaterialrätt och patent
 • kontrakt och avtal
 • korrespondens
 • bokslut och årsredovisningar
 • texter för rättslig marknadsföring
 • expertrapporter
 • utredningar
 • juridiska och tekniska dokument kring fastighetstransaktioner
 • lagtexter, författningssamlingardokument i samband med rättstvister
 • registreringsdokument
 • vittnesmål och domar
 • licenser
 • skiljedomsförfaranden

Juridisk översättning mellan 140 språk

Vi utför juridisk översättning av dokument mellan de här listade språken men också till ytterligare ca 100 språk inom vår företagstjänst; Arabiska, Holländska, Polska, Bulgarian, Italienska, Finska, Ungerska, Engelska, Tyska, Franska, Spanska, Italienska, Portugisiska, Holländska, Ryska, Kinesiska, Japanska, Koreanska, Norska, Danska och svenska.

Juridisk översättning med kvalitetsgaranti

Vi är certifierade enligt ISO 17100 och följer ISO 20771 standarden för juridisk översättning. Vårt arbete kontrolleras av certifierande myndighet för att du som kund skall kunna känna dig säker på att när du beställer en översättning hos oss så mottager du en kvalitetsprodukt.

Konfidentiell hantering

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar era dokument så att ingen otillbörlig får tillgång, sekretess är en självklarhet, all vår personal är omfattade av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Du kan få en offert och också beställa en översättning direkt online i vår översättningsportal.

Behöver du mer information så når du oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad juridisk dokumentöversättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>