The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell översättning från svenska till portugisiska

Auktoriserad översättning och facköversättning från svenska till portugisiska inom juridik, ekonomi, medicin och teknik. ISO 17100 certifierad översättningsbyrå.

Vi kan hjälpa dig med översättning, språkgranskning och bearbetning av din text. Hos oss får du kvalificerad hjälp med både stora projekt och mindre uppdrag som involverar översättning till ett eller flera språk, språkgranskning, textbearbetning eller korrekturläsning av dina egna texter. Våra kunder är företag, organisationer, myndigheter men även privatpersoner.

Auktoriserad översättning från svenska till portugisiska

Vi får ofta förfrågningar kring auktoriserade översättning från svenska till portugisiska som en konsekvens av att många väljer att pensionera sig i Portugal. Vi har auktoriserade översättare inom samtliga de språkkombinationer där det finns auktoriserade översättare och vi kan därför självklart hjälpa dig med en auktoriserad översättning till portugisiska. Våra auktoriserade översättare arbetar huvudsakligen med bestyrkta översättningar av juridiska handlingar, avtal, intyg, personbevis, betyg och liknande dokument.

Professionell översättning och språkgranskning för dig med höga krav

Behöver du hjälp med översättning, språkgranskning eller bearbetning av en text? I så fall har du kommit rätt. Vi på The Native Translator har över 15 års erfarenhet och arbetar dagligen med kunder över hela världen inom juridik, finans, HR, hållbarhet, it , teknik och medicin. Men vi kan mycket mer än så. Opens window for sending emailKontakta oss!

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess.

Vi svarar nästan omgående, över hela världen

Med kontor i tre världsdelar finns det alltid projektledare tillgängliga som kan hjälpa dig med din översättning, dag och natt. Vi garanterar att du har en offert inom ca 1 timme från det vi mottagit dina dokument. Laddar du upp dina dokument i vår portal så får du din offert omgående

Kontakt och offert

Du kan nå oss på Opens window for sending emaile-post dygnet runt året runt om du behöver information.

Du kan ladda upp ditt/dina dokument direkt i vår Opens internal link in current windowportal för en bindande online offert.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.