Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning från svenska till rumänska och rumänska til svenska.

Översättning från svenska till rumänska inom juridik, finans, medicin och teknik direkt online utförd av ISO17100 certifierad översättningsbyrå.

The Native Translator utför professionell facköversättning och auktoriserad översättning från svenska till rumänska och rumänska till svenska. Du laddar enkelt upp ditt inskannade dokument direkt online och får då direkt en offert med både pris och förväntat leveransdato. Vi utför facköversättning inom ekonomi, juridik, medicin och teknik men också auktoriserad översättning från svenska till rumänska av kontrakt och avtal, registerutdrag, domar, vigselbevis, skillsmässodomar och betyg direkt online.

Auktoriserad översättning till rumänska

Vi använder av Kammarkollegiet auktoriserade översättare men också översättare som är auktoriserade i Rumänien. Vi strävar att alltid amvända översättare som är auktoriserade i mottagarlandet då du då ej behöver notarisera översättningen hos Notarius Publicus. Vi utför auktoriserad översättning från svenska till rumänska men också omvänt.

Rumänsk översättning med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator är certifierad enligt kvalitetsstandarden ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras löpande av Austrian Standards som är certifierande myndighet. Så får du som vår kund högsta möjliga säkerhet.
I vår översättningsprocess kontrolleras den översatta texten av ytterligare en facköversättare, som har textens målspråk som sitt modersmål. Kontrollen gäller grammatik, rättstavning, interpunktion och syntax samt att texten är korrekt återgiven samt fullständig. På The Native Translator är denna process certifierad enligt den internationella standarden ISO 17100 för facköversättningar. Den innehåller följande:

  • Val av kvalificerad personal och professionella översättare
  • Översättningstjänster enligt "fyra ögon"-principen
  • Effektiva rutiner för projektledning och översättningstjänster
  • Kvalitetssäkring och projektledning på högsta nivå
  • Strategisk användning av tekniska resurser
  • Beaktande av kundfeedback
  • Internationell jämförbarhet
  • Efterkontroll av korrigerade dokument för vidarebefordran av feedback till översättarna

Sekretess

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet. All vår personal är bunden av sekretessavtal. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Vill du beställa en rumänsk översättning eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning av ett dokument eller en text till eller från rumänska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>