The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Översättning av teknisk dokumentation till svenska

Facköversättning av tekniska dokument till svenska; manualer, handböcker, presentationer etc.

Vi utför kvalificerad teknisk översättning till svenska från de flesta språk däribland engelska, tyska, franska, spanska, italiensk, ryska, kinesiska och japanska. Vi har kompetens inom de flesta teknikområden och översätter allt från teknisk produktinformation och användarhandböcker till kreativt marknadsföringsmaterial, power-point-presentationer, marknadsundersökningar, webbinnehåll mm.

Tekniska översättningar till svenska utförd av svenska översättare

Vi använder inte maskinöversättning i vår textproduktion då det ger ett resultat ofta lika obegripligt som de maskinöversatta manualer de flesta av oss bara är alltför välbekanta med. Vi använder alltid tekniska facköversättare med svenska som modersmål, översättare specialiserade på just ditt fackområde oavsett om det är en marin manual eller en produktbroschyr för en hushållsapparat. När du beställer en översättning av en teknisk manual till svenska hos oss skall du kunna känna dig säker på att resultatet blir bra. Som ISO 17100 certifierad teknisk översättningsbyrå lämnar vi därför kvalitetsgaranti på de tekniska översättningar vi uttför.

Kundnöjdhet en förutsättning för vår existens

Vår absolut viktigaste parameter när vi mäter kundnöjdhet är naturligtvis att de tekniska översättningar vi levererat levererats till utlovad tid och att kvaliten levt upp till våra och våra kunders hög ställda förväntningar. Detta mäter vi kontinuerligt internt men vi mäter också din upplevelse av oss som leverantör i ett vidare begrepp, servicenivå, tillgänglighet, hur fungerar vår kundtjänst etc. En enkel presentation av hur våra kunder uppfattar oss presenterar vi löpande på vår hemsida i form av Trustpilot.

Få en offert eller kontakta oss

Ladda upp ditt dokument i vår Opens internal link in current windowöversättningsportal så får du på under en minut en offert med både pris och förväntad leveranstid, har du frågor så når du oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.