Översättning av teknisk dokumentation till svenska

Översättning av teknisk dokumentation till svenska

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Tekniska facköversättningar
 • Specialistöversättare med teknisk utbildning
 • Modern terminologihantering med CAT
 • Tekniska översättningar av alla slag till 60 språk

Facköversättning av tekniska dokument till svenska; manualer, handböcker, presentationer etc.

Vi utför kvalificerad teknisk översättning till svenska från de flesta språk däribland engelska, franska, italiensk, japanska, kinesiska, koreanska, polska, ryska, spanska och tyska. Vi har kompetens inom de flesta teknikområden och översätter allt från teknisk produktinformation och användarhandböcker till kreativt marknadsföringsmaterial, power-point-presentationer, marknadsundersökningar, webbinnehåll mm.

Teknisk översättning till svenska utförd av svenska facköversättare

Vi använder inte maskinöversättning i vår textproduktion då det ger ett resultat ofta lika obegripligt som de maskinöversatta hushållsmanualer de flesta av oss bara är alltför välbekanta med. Vi använder alltid tekniska facköversättare med svenska som modersmål, översättare specialiserade på just ditt fackområde oavsett om det är en marin manual eller en produktbroschyr för en hushållsapparat. När du beställer en översättning av en teknisk manual till svenska hos oss skall du kunna känna dig säker på att resultatet blir bra. Som ISO 17100 certifierad teknisk översättningsbyrå lämnar vi därför kvalitetsgaranti på de tekniska översättningar vi uttför.

Översättningsminnen och terminologidatabaser

Vi använder oss av den senaste tekniken för att säkerställa att vi kan leverera korrekta och professionella tekniska översättningar till svenska. Det som kallas datorstödd översättning görs med hjälp av olika CAT-verktyg (Computer Aided Translation) och hjälper oss att spara våra kunders specifika önskemål om terminologi och språkbruk vid återkommande uppdrag. Dessa verktyg, som även innefattar terminologidatabaser och så kallade översättningsminnen där tidigare översatta texter kan lagras som referensmaterial, hjälper oss att säkerställa att översättningarna blir konsekventa, uppdaterade enligt den senaste fackterminologin och att vissa ord och uttryck som kunden föredrar på ett visst språk används. Notera att detta är inte det som kallas för maskinöversättning utan endast ett stöd för den humanöversättare som arbetar med ditt uppdrag.

Kvalitetssäkrad teknisk översättning till svenska ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå för din tekniska översättning är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är en självklarhet

Vi hanterar alltid mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. Våra servrar och uppkopplingar är SSL säkrade för att din information inte skall hamna i fel händer och vi respekterar naturligtvis både GDPR och ISO 27001 som reglerar informationshantering.

Hur mycket kostar en teknisk översättning till svenska?

Ladda upp ett Word dokument eller en tydlig skan av ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en teknisk översättning av ditt dokument till eller från svenska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Behöver du mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetssäkrad teknisk översättning bland annat till svenska direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>