Översättning av dokument till engelska

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översättning av dokument och handlingar till engelska

Auktoriserad översättning och facköversättning av dokument från bl.a. svenska till engelska

Behöver du hjälp med professionella, korrekta och välformulerade översättningar av dina dokument till engelska? Då har du kommit rätt. Med över 20 års erfarenhet av att leverera högkvalitativa översättningar, är vårt dedikerade team av översättare redo att hjälpa dig säkerställa att ditt budskap förmedlas korrekt och effektivt på engelska.

Vi översätter alla typer av dokument inom juridik, finans, medicin samt teknik och utför både kvalificerad facköversättning och auktoriserad översättning av dokument  till engelska. Våra översättare är universitetsutbildade, har kompetens inom det fackområde de översätter och har naturligtvis engelska som modersmål. Här kan du beställa en professionell översättning av dina dokument från över 30 olika språk till engelska, och översätter både till australiensisk, amerikansk, brittisk och kanadensisk engelska.

Auktoriserad översättning av dokument till engelska

Vi utför auktoriserad översättning, eller certifierad översättning som den internationella termen är, av dokument till engelska. Dokument som skall användas i officiella sammanhang, mot universitet, myndigheter samt domstolar skall i stort sett alltid översättas av en auktoriserad översättare för att accepteras. Typiska dokument är betyg och intyg, domar, kontrakt och avtal, registerutdrag samt bank och försäkringsdokument.

Då det inte finns någon global standard för auktoriserad översättning använder vi så långt möjligt översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas för att du inte skall behöva notarisera dina dokument hos notarius publicus. Dvs skall dokumenten användas i ett engelsk språkigt land så kommer vi att göra översättningen där, vi har översättare både i Australien, Kanada, Storbritannien och,  USA det är en av fördelarna med att använda en global översättningsbyrå.

Facköversättning av dokument till engelska

Vi utför kvalificerad facköversättning av dokument och texter till engelska inom juridik, finans, medicin och teknologi. Med facköversättning menar vi översättning av dokument och texter som är av mer specialiserad art där det ställs stora krav på ämneskunskap och terminologisk kompetens. För den här typen av uppdrag använder vi kvalificerade facköversättare som är specialiserade inom ämnesområdet.

Kvalitetssäkrad översättning av dokument till engelska ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer den nya normen ISO 27000 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt. Vi lever i alla avseenden upp till GDPR förordningen av den 25 maj 2018.

Vad kostar det att översätta ett dokument till engelska?

Ladda upp ditt dokument direkt i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en facköversättning eller auktoriserad översättning av ditt dokument till engelska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en teknisk översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalificerad facköversättning och auktoriserad översättning av dokument till engelska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>