Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning av dokument och handlingar till engelska

Auktoriserad översättning och facköversättning av dokument från bl.a. svenska till engelska

Vi översätter alla typer av dokument inom juridik, finans, medicin samt teknik till engelska. Våra översättare är universitetsutbildade, har kompetens inom det område de översätter och naturligtvis engelska som modersmål. Här kan du beställa en professionell översättning av dina dokument från över 30 olika språk till engelska, bl.a. svenska, norska, danska, finska, tyska, franska, spanska, kinesiska, japanska, ryska m.fl. Vi hanterar all filtyper som doc, docx, excel, pdf, tif, Indesign etc.

Auktoriserad översättning av dokument till engelska

Vi utför auktoriserad översättning, eller certifierad översättning som den internationella termen är, av dokument till engelska. Dokument som skall användas i officiella sammanhang, mot universitet, myndigheter samt domstolar skall i stort sett alltid översättas av en auktoriserad översättare för att accepteras. Typiska dokument är betyg och intyg, domar, kontrakt och avtal, registerutdrag samt bank och försäkringsdokument.
Då det inte finns någon global standard för auktoriserad översättning använder vi så långt möjligt översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas för att du inte skall behöva notarisera dina dokument hos notarius publicus. Dvs skall dokumenten användas i ett engelsk språkigt land så kommer vi att göra översättningen där, vi har översättare både i Australien, USA och Storbritannien, det är en av fördelarna med att använda en global översättningsbyrå.

Facköversättning av dokument till engelska

Vi utför också kvalificerad facköversättning av dokument och texter till engelska inom juridik, finans, medicin och teknologi. Med detta menar vi översättning av dokument och texter som är av mer specialiserad art där det ställs stora krav på ämneskunskap och terminologi. För den här typen av uppdrag använder vi kvalificerade facköversättare som är specialiserade inom ämnesområdet. De översättare som vi använder i vår verksamhet skall leva upp till nedanstående krav:

  • genomgått universitetsutbildning som översättare
  • enbart översätta inom det fackområde han/hon specialiserat sig på
  • enbart översätta till sitt modersmål
  • skall vara bosatt i ett land där språket talas för att kunna följa med i språkutvecklingen

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess. Vi lever i alla avseenden upp till GDPR förordningen av den 25 maj 2018.

Vad kostar det att översätta ett dokument till engelska?

Ladda upp ditt dokument direkt i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en facköversättning eller auktoriserad översättning av ditt dokument till engelska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en teknisk översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalificerad facköversättning och auktoriserad översättning av dokument till engelska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>