The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättning av dödsfallsintyg

Juridiska dokument som dödsfallsintyg måste översättas av en auktoriserad översättare.

The Native Translator utför auktoriserad översättning mellan svenska och 30 av de största språken inklusive de nordiska språken. Formella juridiska handlingar som dösfallsintyg etc. måste alltid översättas av en auktoriserad översättare för att accepteras. Auktorisationen av översättaren görs av Kammarkollegiet i Sverige eller av motsvarande myndighet eller organisation utomlands och är en kvalitetsstämpel.

Auktoriserad översättning av dödsfallsintyg

Om översättningen görs av ett svenskt dokument och detta skall användas utomlands så måste den auktoriserade översättningen av dödsfallsintyget stämplas av Notarius Publicus för att översättningen skall vara giltigt utomlands (länder som accepterad Opens external link in new windowHaag konventionen) för övriga länder krävs en legalisering hos UD med efterföljande stämpling hos landets ambassad eller konsulat. När du beställer en auktoriserad översättning av ett dödsfallsintyg hos oss så eftersträvar vi alltid att använda en översättare som är auktoriserad i det land där översättningen skall användas och då är ovannämnda procedure inte nödvändig.

VÅRT LÖFTE TILL DIG SOM KUND

Kvalitetsgaranti

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev certifierad enligt EN-15038, den första för översättningsbyråer specifika certifieringen. När denna 2015 avlöstes av ISO 17100 var vi nummer 7 i Europa att bli certifierad enligt den nya ISO standarden. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Här kan du läsa mer om våra Opens internal link in current windowcertifieringar.

Att beställa en översättning skall vara enkelt och smidigt

Det skall vara lätt och smidigt att kontakta oss och också att beställa en översättning. Vi hanterar alla dokumenttyper i alla format och kan också hjälpa till med layoutarbete, vi har en egen DTP avdelning som hanterar den typen av uppdrag. Opens window for sending emailKontakta oss för en offert.

Rätt pris på översättning

Vi tror att vi är en av de billigaste översättningsbyråerna verksamma i Sverige idag. Genom en effektiv organisation så har vi kunnat pressa våra priser utan att kompromissa på kvaliteten. Våra översättare är universitetsutbildade, har målspråket som modersmål och är kvalificerade facköversättare och auktoriserade översättare. Du kan få en snabb Opens internal link in current windowoffert online

Sekretess

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet för oss. Vid behov tecknar vi gärna ett NDA (sekretessavtal) med er som uppdragsgivare. 

Hur mycket kostar en auktoriserad översättning av ett dösfallsintyg?

Ladda upp ditt dokument i vår Öppnar intern länk i nuvarande fönsteröversättningsportal så får du svar direkt. Det tar mindre än 1 minut att beräkna både pris och förväntad leveranstid för en auktoriserad översättning av ett dödsfallsintyg. Du kan beställa din översättning och betala med kreditkort online, och vi accepterar följande betalningsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och Apple Pay.

Har du frågor eller behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på Öppnar fönster för att skicka e-poste-post, vi försöker svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på auktoriserad översättning av texter och dokument direkt online.