Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning av dödsfallsintyg

Juridiska dokument som dödsfallsintyg måste översättas av en auktoriserad översättare.

Formella juridiska handlingar som dösfallsintyg och dödsattester måste alltid översättas av en auktoriserad översättare för att accepteras av myndigheter och banker. Auktorisationen av översättaren görs av Kammarkollegiet i Sverige eller av motsvarande myndighet eller organisation utomlands och är en kvalitetsstämpel. The Native Translator utför auktoriserad översättning av dödsfallsintyg och dödsattester mellan svenska och engelska och 30 av de största språken.

Auktoriserad översättning av dödsfallsintyg

Om översättningen görs av ett svenskt dokument och detta skall användas utomlands så måste den auktoriserade översättningen av dödsfallsintyget och dödsattesten stämplas av Notarius Publicus för att översättningen skall vara giltigt (länder som accepterad Haag konventionen) för övriga länder krävs en legalisering hos UD med efterföljande stämpling hos landets ambassad eller konsulat. När du beställer en auktoriserad översättning av ett dödsfallsintyg eller dödsattest hos oss så eftersträvar vi alltid att använda en översättare som är auktoriserad i det land där översättningen skall användas och då är ovannämnda procedur inte nödvändig för att visa att översättaren är kompetent. Däremot kan det fortfarande finnas krav på legalisering av originaldokumentet.

Rätt pris på översättning av dödsfallsintyg

Vi tror att vi är en av de billigaste översättningsbyråerna verksamma i Sverige idag. Genom en effektiv organisation så har vi kunnat pressa våra priser utan att kompromissa på kvaliteten. Våra översättare är universitetsutbildade, har målspråket som modersmål och är kvalificerade som facköversättare och auktoriserade översättare.

Auktoriserad översättning av dödsfallsintyg med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Konfidentiell hantering och GDPR

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Hur mycket kostar en auktoriserad översättning av ett dödsfallsintyg?

Ladda upp ditt dokument i vår översättningsportal så får du svar direkt. Det tar mindre än 1 minut att beräkna både pris och förväntad leveranstid för en auktoriserad översättning av ett dödsfallsintyg. Du kan beställa din översättning och betala med kreditkort online, och vi accepterar följande betalningsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och Apple Pay.

Har du frågor eller behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på auktoriserad översättning av texter och officiella dokument direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>