Auktoriserad översättning av bouppteckningar The Native Translator
Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning av bouppteckningar

Välkommen till vår tjänst för auktoriserad översättning av bouppteckningar!

Behöver du en auktoriserad översättning av en bouppteckningar för officiella ändamål? Vi är här för att hjälpa dig. Vårt erfarna team av auktoriserade översättare specialiserar sig på att översätta bouppteckningar noggrant och korrekt, så att de uppfyller alla krav och riktlinjer.

Vi har auktoriserade översättare kvalificerade mellan svenska och 25 andra språk. Oavsett om du behöver översätta från svenska till engelska eller ett av de andra 25 språk vi översätter till eller en utländsk bouppteckning till svenska så kan vi hjälpa dig. Vi hjälper dagligen advokatbyråer och juridiska avdelningar på företag med juridiska översättningar till många olika språk bland dem; Arabiska, bulgariska, danska, engelska, finska, franska, grekiska, italienska, kinesiska, nederländska, norska, polska, rumänska, ryska, spanska, turkiska, tyska, ungerska m.fl.

Varför välja The Native Translator för en auktoriserad översättning av en bouppteckning?

  1. Auktoriserade Översättare: Våra översättare är auktoriserade och har djupgående kunskap om rättsliga och språkliga aspekter. Du kan lita på att översättningarna är korrekta och juridiskt giltiga.

  2. Noggrannhet: Vi förstår vikten av att bouppteckningar måste översättas korrekt och exakt. Vårt team arbetar noggrant för att behålla den ursprungliga innebörden och kontexten.

  3. Sekretess: Vi värdesätter din integritet. Dina dokument behandlas med fullständig konfidentialitet och säkerhet.

  4. Snabb Leverans: Vi förstår att tid kan vara avgörande. Våra effektiva processer möjliggör snabb och punktlig leverans av dina auktoriserade översättningar.

Översättning av bouppteckningar med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev certifierad enligt EN-15038, den första för översättningsbyråer specifika certifieringen. När denna 2015 avlöstes av ISO 17100 var vi nummer 7 i Europa att bli certifierad enligt den nya ISO standarden. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Rätt pris på översättning av bouppteckningar

Vi tror att vi är en av de billigaste översättningsbyråerna verksamma i Sverige idag. Genom en effektiv organisation så har vi kunnat pressa våra priser utan att kompromissa på kvaliteten. Våra översättare är universitetsutbildade, har målspråket som modersmål och är kvalificerade juridiska facköversättare och auktoriserade översättare.

Sekretess och GDPR

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet för oss. Vid behov tecknar vi gärna ett NDA (sekretessavtal) med er som uppdragsgivare.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Du kan få en offert och också beställa en översättning av din bouppteckning direkt online i vår översättningsportal.

Kontakta oss idag för att få hjälp med dina auktoriserade översättningar av bouppteckningar. Vi är här för att underlätta och förenkla processen för dig.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla juridisk översättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>