Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översättning av bouppteckningar

Juridiska översättningar skall utföras av auktoriserade translatorer eller juridiska facköversättare.

Låt oss hjälpa dig med översättningen av en bouppteckning. Vi har översättare kvalificerade mellan svenska och 25 andra språk. Oavsett om du behöver översätta från svenska till ett annat språk eller till svenska så kan vi hjälpa dig. Vi hjälper dagligen advokatbyråer och juridiska avdelningar på företag med juridiska översättningar till många olika språk bland dem; Arabiska, bulgariska, danska, engelska, finska, franska, grekiska, italienska, kinesiska, nederländska, norska, polska, rumänska, ryska, spanska, turkiska, tyska, ungerska m.fl.

En bouppteckning skall översättas av en auktoriserad translator

För att en översättning av juridiska dokument som t.e.x en bouppteckning skall accepteras så måste den vara utförd av en auktoriserad translator. Vi disponerar auktoriserade översättare, eller translatorer som den korrekekta yrkestiteln är, till/från 25 språk. Om översättningen skall användas utanför Sverige så måste den sedan få en apostille hos Notarius Publicus, dvs NP bekräftar med en apsotille att översättaren är auktoriserad i Sverige. Detta gäller för länder som undertecknat Haag konventionen för övriga länder gäller att översättningen också måste legaiseras hos UD och på landets beskickning.

Juridisk översättning ISO 20771

The Native Translator är den första översättningsbyrån i Skandinavien (2023) som blivit certifierad enligt ISO 20771, ISO-standarden för juridisk översättning. Certifieringen bekräftar vår kvalitetsprofil och vår strävan att vara en seriös leverantör av högkvalitativa juridiska översättningar.

Kvalitetsgaranti

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev certifierad enligt EN-15038, den första för översättningsbyråer specifika certifieringen. När denna 2015 avlöstes av ISO 17100 var vi nummer 7 i Europa att bli certifierad enligt den nya ISO standarden. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Att beställa en översättning skall vara enkelt och smidigt

Vi eftersträvar att uppfattas som en ”intern resurs”, det skall vara lätt och smidigt att kontakta oss och också att beställa en översättning. Vi hanterar alla dokumenttyper i alla format och kan också hjälpa till med layoutarbete, vi har en egen DTP avdelning som hanterar den här typen av uppdrag.

Rätt pris på översättning

Vi tror att vi är en av de billigaste översättningsbyråerna verksamma i Sverige idag. Genom en effektiv organisation så har vi kunnat pressa våra priser utan att kompromissa på kvaliteten. Våra översättare är universitetsutbildade, har målspråket som modersmål och är kvalificerade facköversättare och auktoriserade översättare.

Sekretess

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet för oss. Vid behov tecknar vi gärna ett NDA (sekretessavtal) med er som uppdragsgivare.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Du kan få en offert och också beställa en översättning av din bouppteckning direkt online i vår översättningsportal.

Behöver du mer information så når du oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>