The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Översättning av bouppteckningar

Juridiska översättningar skall utföras av auktoriserade translatorer eller juridiska facköversättare.

Låt oss hjälpa dig med översättningen av en bouppteckning. Vi har översättare kvalificerade mellan svenska och 25 andra språk. Oavsett om du behöver översätta från svenska till ett annat språk eller till svenska så kan vi hjälpa dig. Vi hjälper dagligen advokatbyråer och juridiska avdelningar på företag med juridiska översättningar till många olika språk, t.ex. engelska, svenska, norska, danska, finska, tyska, spanska, italienska, kinesiska, ryska och thai.

En bouppteckning skall översättas av en auktoriserad translator

För att en översättning av juridiska dokument som t.e.x en bouppteckning skall accepteras så måste den vara utförd av en auktoriserad translator. Vi disponerar auktoriserade översättare, eller translatorer som den korrekekta yrkestiteln är, till/från 25 språk. Om översättningen skall användas utanför Sverige så måste den sedan få en apostille hos Notarius Publicus, dvs NP bekräftar med en apsotille att översättaren är auktoriserad i Sverige. Detta gäller för länder som undertecknat Opens external link in new windowHaag konventionen för övriga länder gäller att översättningen också måste legaiseras hos UD.

VÅRT LÖFTE TILL DIG SOM KUND

Kvalitetsgaranti

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev certifierad enligt EN-15038, den första för översättningsbyråer specifika certifieringen. När denna 2015 avlöstes av ISO 17100 var vi nummer 7 i Europa att bli certifierad enligt den nya ISO standarden. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Här kan du läsa mer om våra Opens internal link in current windowcertifieringar.

Att beställa en översättning skall vara enkelt och smidigt

Vi eftersträvar att uppfattas som en ”intern resurs”, det skall vara lätt och smidigt att kontakta oss och också att beställa en översättning. Vi hanterar alla dokumenttyper i alla format och kan också hjälpa till med layoutarbete, vi har en egen DTP avdelning som hanterar den här typen av uppdrag. Opens window for sending emailKontakta oss för en offert.

Rätt pris på översättning

Vi tror att vi är en av de billigaste översättningsbyråerna verksamma i Sverige idag. Genom en effektiv organisation så har vi kunnat pressa våra priser utan att kompromissa på kvaliteten. Våra översättare är universitetsutbildade, har målspråket som modersmål och är kvalificerade facköversättare och auktoriserade översättare. Du kan få en snabb Opens internal link in current windowoffert online

Sekretess

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet för oss. Vid behov tecknar vi gärna ett NDA (sekretessavtal) med er som uppdragsgivare. 

Kontakt

Du kan nå oss på Opens window for sending emaile-post dygnet runt året runt om du behöver mer information.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.