Översättning av bolagsordningar The Native Translator

Översättning av bolagsordningar ISO 17100

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Auktoriserat och certifierat
 • Experter på auktoriserad översättning med leverans 24-48H
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Auktoriserade och certifierade översättare för 50 länder

Juridiska texter som bolagsordningar skall översättas av översättare med juridisk kompetens.

Här kan du beställa en kvalitetssäkrad översättning av er bolagsordning till 30 språk. Vi är specialister på juridisk översättning och översätter alla typer av juridiska dokument och texter bland annat bolagsordningar, "articles of association" som är den engelska termen.

En juridisk översättare måste behärska inte bara grundläggande rättsliga begrepp och rättslig terminologi, utan även det område som rätten tillämpas på. Juridisk översättning är en hörnsten i den flerspråkiga kommunikationen, eftersom den gör det möjligt för företag samt myndigheter att kommunicera med varandra över olika språk-, kultur- och landgränser. Juridisk översättning kräver kunskap om specialterminologi och om de språkliga konventioner som används i de berörda handlingarna.

Våra översättare är specialiserade inom juridiska översättning och har en juridisk utbildning alternativt en juridisk specialistutbildning som översättare. Det gör att vi kan garantera en högkvalitativ översättning av er bolagsordning.

Vi kan översätta din bolagsordning till 30 språk

Vi har översättare med kompetens inom juridik och finans och kan hjälpa dig med en kvalitetssäkrad översättning av din bolagsordning till de nordiska språken och de största internationella språken bl.a; arabiska, bulgariska, danska, engelska, estniska, finska, franska, grekiska, italienska, japanska, kinesiska, koreanska, lettiska, litauiska, nederländska, norska, polska, rumänska, ryska, slovakiska, spanska, tjeckiska, turkiska, tyska, ungerska, vietnamesiska m.fl.

Kvalitetssäkrad översättning av din bolagsordning ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev certifierad enligt EN-15038, den första för översättningsbyråer specifika certifieringen. När denna 2015 avlöstes av ISO 17100 var vi nummer 7 i Europa att bli certifierad enligt den nya ISO standarden. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Under fliken certifierad översättningsbyrå kan du läsa mer om våra certifieringar.

Rätt pris på översättning av din bolagsordning

Vi tror att vi är en av de billigaste översättningsbyråerna verksamma i Sverige idag. Genom en effektiv organisation så har vi kunnat pressa våra priser utan att kompromissa på kvaliteten. Våra översättare är universitetsutbildade, har målspråket som modersmål och är kvalificerade juridiska facköversättare och auktoriserade översättare.

GDPR och sekretess är för oss en självklarhet

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Beställ en kvalificerad facköversättning eller en auktoriserad översättning av din bolagsordning

Du kan få en offert och också beställa en översättning av din bolagsordning direkt online i vår översättningsportal. Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning (vi är PCI Security Standards certifierade). Om du föredrar att bli fakturerad så kontaktar du oss på e-post.

Behöver du mer information så når du oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla juridisk kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>