Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Facköversättning och auktoriserad översättning av avtal till portugisiska

Vi är specialiserade på översättning av bl.a. avtal till portugisiska

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad juridisk översättningsbyrå med lång erfarenhet av översättning av avtal, domar, kontrakt, kontoutdrag, yttranden och andra juridiska dokument till portugisiska. Med kundens behov som utgångspunkt levererar vi högkvalitativa facköversättningar och auktoriserade översättningar från svenska och över 20 andra språk till portugisiska. Vi är en välrenommerad samarbetspartner och hjälper idag många advokatbyråer, multinationella företag men också privatpersoner med kvalificerade översättningar.

Våra översättare kan juridik och har portugisiska som modersmål

Den facköversättare som vi väljer för ditt uppdrag kommer att vara väl insatt i juridisk terminologi, ha omfattande erfarenhet och kompetens inom juridik och även gedigen juridisk utbildning. Dessutom har han eller hon goda kunskaper om både det svenska och det portugisiska rättsystemet och har naturligtvis portugisiska som modersmål. För den här typen av uppdrag använder vi alltid översättare som är auktoriserade i Portugal och beställer du en auktoriserad översättning till portugisiska så notariseras den också där.

Översättning av avtal med kvalitetsgaranti ISO 17100 och 20771

The Native Translator är en översättningsbyrå som är kvalitetscertifierad enligt ISO 17100 och ISO 20771 standarden för juridisk översättning. Vårt arbete kontrolleras var 24 månad av certifierande auktoritet för att säkra att vi följer kraven i våra certifieringar. Detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet och vi lämnar naturligtvis kvalitetsgaranti på samtliga våra översättningar till portugisiska.  Du kan läsa mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Kostnadseffekiva lösningar

Med hjälp av våra översättningsverktyg kan vi erbjuda kostnadseffektiva lösningar som spar både tid och pengar. Eftersom vi arbetar med effektiva verktyg kan vi också garantera att både terminologi och språkbruk i våra juridiska översättningar blir konsekvent.

Sekretess en självklarhet

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det. Vi följer riktlinjerna i ISO 27001 som definierar kraven omkring informationssäkerhet.

Här kan du beställa översättning av ett avtal till portugisiska eller få mer information:

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Du kan få en offert och också beställa en översättning av ditt/dina dokument till portugisiska direkt online i vår översättningsportal.

Behöver du mer information så når du oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla facköversättning och auktoriserad översättning till portugisiska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>