Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Juridisk facköversättning och auktoriserad översättning av avtal till nederländska (holländska)

Vi är specialiserade på översättning av juridiska texter bl.a. kontrakt och avtal till nederländska

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad juridisk översättningsbyrå med lång erfarenhet av översättning av avtal, domar, kontrakt, kontoutdrag, registerdokument och andra juridiska handlingar till nederländska. Med kundens behov som utgångspunkt levererar vi juridiska facköversättningar och auktoriserade översättningar från svenska och över 30 andra språk till nederländska. Vi är en välrenommerad samarbetspartner och hjälper idag många advokatbyråer, multinationella företag men också privatpersoner med  kvalificerade översättningar till och från nederländska.

Våra översättare kan juridik och har nederländska som modersmål

Den översättare som vi väljer för ditt uppdrag kommer att vara väl insatt i juridisk terminologi, ha omfattande erfarenhet och kompetens inom juridik och även gedigen juridisk utbildning. Dessutom har han eller hon goda kunskaper om både det svenska och det nederländska rättsystemet och har naturligtvis nederländska som modersmål. För den här typen av uppdrag använder vi alltid översättare som är auktoriserade av Kammarkollegiet eller motsvarande myndigheten i Nederländerna.

Översättning av avtal till nederländska med kvalitetsgaranti ISO 17100 och 20771

The Native Translator är en översättningsbyrå som är kvalitetscertifierad enligt ISO 17100 och ISO 20771 standarden för juridisk översättning. Vårt arbete kontrolleras var 24 månad av certifierande auktoritet för att säkra att vi följer kraven i våra certifieringar. Detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet och vi lämnar naturligtvis kvalitetsgaranti på samtliga våra översättningar till nederländska.  Du kan läsa mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Kostnadseffekiva lösningar

Med hjälp av våra översättningsverktyg kan vi erbjuda kostnadseffektiva lösningar som spar både tid och pengar. Eftersom vi arbetar med effektiva verktyg kan vi också garantera att både terminologi och språkbruk i våra juridiska översättningar blir konsekvent.

Sekretess en självklarhet

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det. Vi följer riktlinjerna i ISO 27001 som definierar kraven omkring informationssäkerhet.

Här kan du beställa översättning av ett avtal till nederländska eller få mer information om juridisk översättning:

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Du kan få en offert och också beställa en översättning av ditt/dina dokument till nederländska direkt online i vår översättningsportal.

Behöver du mer information så når du oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla facköversättning och auktoriserad översättning till nederländska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>