The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Juridisk facköversättning och auktoriserad översättning av avtal till japanska

Vi är specialiserade på översättning av juridiska texter bl.a. kontrakt och avtal till japanska

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad juridisk översättningsbyrå med över 15 års erfarenhet av översättning av avtal, domar, kontrakt, kontoutdrag, lagtexter och andra juridiska dokument till japanska. Med kundens behov som utgångspunkt levererar vi facköversättningar och auktoriserade översättningar från svenska och över 40 andra språk till Japanska. Vi är en välrenommerad samarbetspartner och hjälper idag många advokatbyråer, multinationella företag men också privatpersoner med kvalificerade översättningar till och från japanska.

Våra översättare kan juridik och har japanska som modersmål

Den facköversättare som vi väljer för ditt uppdrag är universitetsutbildade och kommer att vara väl insatt i juridisk terminologi, ha omfattande erfarenhet och kompetens inom juridik och även gedigen juridisk utbildning. Dessutom har han eller hon goda kunskaper om både det svenska och det japanska rättsystemet och har naturligtvis japanska som modersmål. För den här typen av uppdrag använder vi alltid översättare som är auktoriserade av Kammarkollegiet att utföra auktoriserad översättning till japanska.

Kostnadseffekiva lösningar

Med hjälp av våra översättningsverktyg kan vi erbjuda kostnadseffektiva lösningar som spar både tid och pengar. Eftersom vi arbetar med effektiva verktyg kan vi också garantera att både terminologi och språkbruk i våra juridiska översättningar blir konsekvent.

Sekretess

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet för oss. Vid behov tecknar vi gärna ett NDA (sekretessavtal) med dig som uppdragsgivare. 

Kontakt

Du kan nå oss på Opens window for sending emaile-post dygnet runt året runt om du behöver mer information.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla facköversättning och auktoriserad översättning till japanska direkt över internet.