Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Juridisk facköversättning och auktoriserad översättning av avtal till japanska

Vi är specialiserade på översättning av juridiska texter bl.a. kontrakt och avtal till japanska

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad juridisk översättningsbyrå med över 15 års erfarenhet av översättning av avtal, domar, kontrakt, kontoutdrag, lagtexter och andra juridiska dokument till japanska. Med kundens behov som utgångspunkt levererar vi facköversättningar och auktoriserade översättningar från svenska och över 40 andra språk till Japanska. Vi är en välrenommerad samarbetspartner och hjälper idag många advokatbyråer, multinationella företag men också privatpersoner med kvalificerade översättningar till och från japanska.

Våra översättare kan juridik och har japanska som modersmål

Den facköversättare som vi väljer för ditt uppdrag är universitetsutbildade och kommer att vara väl insatt i juridisk terminologi, ha omfattande erfarenhet och kompetens inom juridik och även gedigen juridisk utbildning. Dessutom har han eller hon goda kunskaper om både det svenska och det japanska rättsystemet och har naturligtvis japanska som modersmål. För den här typen av uppdrag använder vi alltid översättare som är auktoriserade av Kammarkollegiet att utföra auktoriserad översättning till japanska.

Översättning av avtal till japanska med kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator är en översättningsbyrå som är kvalitetscertifierad enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras var 24 månad av certifierande auktoritet för att säkra att vi följer kraven i våra certifieringar. Detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet och vi lämnar naturligtvis kvalitetsgaranti på samtliga våra översättningar till japanska.  Du kan läsa mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess en självklarhet

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det. Vi följer riktlinjerna i ISO 27001 som definierar kraven omkring informationssäkerhet.

Här kan du beställa översättning av ett avtal till japanska eller få mer information:

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Du kan få en offert och också beställa en översättning av ditt/dina avtal till japanska direkt online i vår översättningsportal.

Behöver du mer information så når du oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla facköversättning och auktoriserad översättning till japanska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>