Översättning av avtal till franska

Facköversättning och auktoriserad översättning av avtal till franska

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Juridiska facköversättningar
 • Erfarna juridiska översättare
 • Advokatbyråer, juridiska avdelningar, myndigheter, privatpersoner
 • Auktoriserade översättningar till 50 språk

Vi är specialiserade på översättning av avtal till franska

The Native Translator är en ISO 17100-certifierad juridisk översättningsbyrå med lång erfarenhet av översättning av avtal, domar, kontrakt, yttranden och andra juridiska dokument till franska. Med kundens behov som utgångspunkt levererar vi högkvalitativa facköversättningar och auktoriserade översättningar från svenska och över 20 andra språk till franska. Vi är en välrenommerad samarbetspartner och hjälper idag många advokatbyråer, multinationella företag men också privatpersoner med kvalificerade översättningar.

När du letar efter en juridisk översättare till franska är det mycket viktigt att ta hänsyn till de standarder i fråga om språklig kompetens, översättarkvalifikationer samt kunskaper om system, processer, terminologi och språkliga konventioner som gäller i den fransktalande världen. Våra översättare är specialiserade inom juridiska översättning och har en juridisk utbildning alternativt en juridisk specialistutbildning som översättare och naturligtvis franska som modersmål. Det gör att vi kan garantera en högkvalitativ översättning till franska av ditt avtal.

Våra översättare kan juridik och har franska som modersmål

Den facköversättare som vi väljer för ditt uppdrag kommer att vara väl insatt i juridisk terminologi, ha omfattande erfarenhet och kompetens inom juridik och även gedigen juridisk utbildning. Dessutom har han eller hon goda kunskaper om både det svenska och det franska rättsystemet och har naturligtvis franska som modersmål. För den här typen av uppdrag använder vi alltid översättare som är auktoriserade i Frankrike av det franska domstolsväsendet.

Översättning av avtal till franska med kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator är en översättningsbyrå som är kvalitetscertifierad enligt ISO 17100  standarden för professionell översättning. Vårt arbete kontrolleras var 24 månad av certifierande auktoritet för att säkra att vi följer kraven i våra certifieringar. Detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet och vi lämnar naturligtvis kvalitetsgaranti på samtliga våra översättningar till franska.  Du kan läsa mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess en självklarhet

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Här kan du beställa översättning av ett avtal till franska eller få mer information

Du kan få en offert och också beställa en översättning av ditt/dina dokument till franska direkt online i vår översättningsportal. Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Behöver du mer information så når du oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla facköversättning och auktoriserad översättning till franska direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>