The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Facköversättning och auktoriserad översättning av avtal till finska

Vi är specialiserade på översättning av bl.a. avtal till finska

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad juridisk översättningsbyrå med lång erfarenhet av översättning av avtal, domar, kontrakt, yttranden och andra juridiska dokument till finska. Med kundens behov som utgångspunkt levererar vi högkvalitativa facköversättningar och auktoriserade översättningar från svenska och över 20 andra språk till finska. Vi är en välrenommerad samarbetspartner och hjälper idag många advokatbyråer, multinationella företag men också privatpersoner med kvalificerade översättningar bl.a. till finska.

Våra översättare kan juridik och har finska som modersmål

Den facköversättare som vi väljer för ditt uppdrag kommer att vara väl insatt i juridisk terminologi, ha omfattande erfarenhet och kompetens inom juridik och även gedigen juridisk utbildning. Dessutom har han eller hon goda kunskaper om både det svenska och det finska rättsystemet och har naturligtvis finska som modersmål. För den här typen av uppdrag använder vi alltid översättare som är auktoriserade i Finland av den finska Utbildningsstyrelsen.

Kostnadseffekiva lösningar

Med hjälp av våra översättningsverktyg kan vi erbjuda kostnadseffektiva lösningar som spar både tid och pengar. Eftersom vi arbetar med effektiva verktyg kan vi också garantera att både terminologi och språkbruk i våra juridiska översättningar blir konsekvent.

Sekretess

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet för oss. Vid behov tecknar vi gärna ett NDA (sekretessavtal) med dig som uppdragsgivare. 

Kontakt

Du kan nå oss på Opens window for sending emaile-post dygnet runt året runt om du behöver mer information.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla facköversättning och auktoriserad översättning till finska direkt över internet.