The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättning av arbetsintyg

Här kan du beställa en auktoriserad översättning av ditt arbetsintyg

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad global översättningsbyrå specialiserad på auktoriserad översättning av betyg och intyg och alla andra former av officiella handlingar. Söker du arbete utomlands så måste dina handlingar översättas också det arbetsintyg eller vitsord du mottagit från din arbetsgivare. Vi utför auktoriserad översättning t.ex. arbetsintyg till över 30 språk och du kan beställa översättningen direkt online.

Att beställa en översättning skall vara enkelt och smidigt

Det skall vara lätt och smidigt för dig att kontakta oss och också att beställa en översättning. Vi hanterar alla dokumenttyper i alla format och kan också hjälpa till med layoutarbete, vi har en egen DTP avdelning som hanterar den här typen av uppdrag. 

Rätt pris på översättning

Vi tror att vi är en av de billigaste översättningsbyråerna verksamma i Sverige idag. Genom en effektiv organisation så har vi kunnat pressa våra priser utan att kompromissa med kvaliteten. Våra översättare är universitetsutbildade, har målspråket som modersmål och är kvalificerade facköversättare och auktoriserade översättare. Du kan få en snabb Opens internal link in current windowoffert online

Sekretess

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet för oss. Vid behov tecknar vi gärna ett NDA (sekretessavtal) med er som uppdragsgivare. 

Kontakt

Du kan nå oss på Opens window for sending emaile-post dygnet runt året runt om du behöver mer information.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.