Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översättning av allmänna villkor

Översättning av juridisk text utförd av auktoriserade translatorer och juridiska facköversättare

Här kan du beställa en kvalitetssäkrad översättning av dina allmänna villkor till 25 språk. Vi är specialister på juridisk översättning och översätter alla typer av juridiska dokument och texter bland annat allmänna villkor och "terms and conditions". Vi översätter juridiska facktexter till bland annat; arabiska, bulgariska, danska, engelska, finska, franska, grekiska, italienska, japanska, kinesiska, nederländska, norska, polska, rumänska, ryska, spanska, turkiska, tyska, ungerska m.fl.

Våra översättare är specialiserade inom juridiska översättning och har en juridisk utbildning alternativt en juridisk specialistutbildning som översättare. Det gör att vi kan garantera en högkvalitativ översättning av era allmänna villkor.

Auktoriserad övertsättning av juridiska texter som allmänna villkor

När texter och dokument som allmänna villkor skall presenteras för en myndighet, domstol eller en bank krävs det ofta att översättningen är gjord av en auktoriserad översättare. Det är morpartens garanti för att översättningen är korrekt. Vi utför auktoriserad översättning av juridiska texter och disponerar auktoriserade translatorer till 25 av de största språken.

Översättning av allmänna villkor med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Du kan läsa mer om våra certifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Rätt pris på juridisk översättning

Vi tror att vi är en av de billigaste översättningsbyråerna verksamma i Sverige idag. Genom en effektiv organisation så har vi kunnat pressa våra priser utan att kompromissa på kvaliteten. Våra översättare är universitetsutbildade, har målspråket som modersmål och är kvalificerade facköversättare och auktoriserade översättare med juridisk kompetens. 

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Du kan få en offert och också beställa en översättning av ditt/dina dokument direkt online i vår översättningsportal.

Behöver du mer information så når du oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla juridisk översättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>