Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning av adoptionsutredningar

Auktoriserad översättning av handlingar i samband med adoption

Vi kan hjälpa dig med en auktoriserad översättning av samtliga de handlingar som skall presenteras vid en adoption. Allt från adoptionsutredningen till personbevis, pass, anställningsbevis mm.

Oavsett i vilket land du önskar att adoptera ett barn från så kan vi hjälpa dig. Vi utför auktoriserad översättning av adoptionshandlingar från svenska till över 30 språk bland dem naturligtvis engelska, franska, kinesiska, thailändska m.fl. Hos oss kan du ladda upp dokumenten direkt online och beställa översättning av en adoptionsutredning.

Juridisk översättning ISO 20771

The Native Translator är den första översättningsbyrån i Skandinavien som blivit certifierad enligt ISO 20771, ISO-standarden för juridisk översättning. Certifieringen bekräftar vår kvalitetsprofil och vår strävan att vara en ledande leverantör av högkvalitativa juridiska översättningar.

Kvalitetsgaranti ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev kvalitetscertifierade och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra certifieringar.

Rätt pris på översättning

Vi tror att vi är en av de billigaste översättningsbyråerna verksamma i Sverige idag. Genom en effektiv organisation så har vi kunnat pressa våra priser utan att kompromissa med kvaliteten. Våra översättare är universitetsutbildade, har målspråket som modersmål och är kvalificerade facköversättare och auktoriserade översättare.

Sekretess

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet för oss. Vid behov tecknar vi gärna ett NDA (sekretessavtal) med er som uppdragsgivare. 

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Du kan få en offert och också beställa en översättning av din adoptionsutredning direkt online i vår översättningsportal.

Behöver du mer information så når du oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>