Översättning av betyg till engelska The Native Translator

Här kan du översätta dina betyg till engelska, du beställer online

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Auktoriserat och certifierat
 • Experter på auktoriserad översättning med leverans 24-48H
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Auktoriserade och certifierade översättare för 50 länder

Välkommen till våra onlinetjänst för auktoriserad översättning av betyg till engelska!

Ska du studera utomlands eller söka jobb internationellt? Vi förstår vikten av att ha dina betyg översatta till engelska på ett korrekt och professionellt sätt. Med vår onlinetjänst kan du enkelt beställa en auktoriserad översättning av dina betyg och snabbt få dem översatta för din ansökan eller framtida utlandstjänst.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå och vi har specialiserat oss på att leverera auktoriserade översättningar från svenska till engelska av dokument, såsom betyg, intyg, diplom, personbevis mm. Utländska universitet accepterar mycket sällan betyg på svenska utan kräver att dessa är översatta och oftast räcker det med en översättning till engelska. Betyg och andra officiella dokument måste alltid översättas av en auktoriserad översättare.

Vi översätter alla typer av betyg till engelska

Oavsett om du behöver översätta ett grundskolebetyg, ditt gymnasiebetyg eller en akademisk examen till engelska eller något annat språk så kan vi hjälpa dig. Du beställer enkelt online men kom ihåg att alltid ange i vilket land du skall använda ditt betyg när du beställer eftersom vi alltid försöker att använda en översättare som är auktoriserad i det land där du skall använda översättningen av ditt betyg. Detta för att du skall slippa att apostillera översättningen för att visa att översättaren är auktoriserad.

Kvalitetssäkrad översättning av betyg till engelska ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt. Vi lever i alla avseenden upp till GDPR förordningen av den 25 maj 2018.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Du kan få en offert och också beställa en översättning av ditt betyg till engelska eller något annat av de 25 språk vi översätter till direkt online i vår översättningsportal.

Behöver du mer information så når du oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att utföra auktoriserad översättning av betyg och intyg direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>