Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Här kan du översätta dina betyg till engelska, du beställer online

Auktoriserad översättning av betyg och intyg till engelska

Vi är en översättningsbyrå som specialiserat oss på att leverera auktoriserade översättningar från svenska till engelska av dokument, såsom betyg, intyg, diplom, personbevis mm. Utländska universitet accepterar mycket sällan betyg på svenska utan kräver att dessa är översatta och oftast räcker det med en översättning till engelska. Betyg och andra officiella dokument måste alltid översättas av en auktoriserad översättare.

Vi översätter alla typer av betyg

Oavsett om du behöver översätta ett grundskolebetyg, ditt gymnasiebetyg eller en akademisk examina till engelska eller något annat språk så kan vi hjälpa dig. Du beställer enkelt online men kom ihåg att ange i vilket land du skall använda ditt betyg när du beställer eftersom vi alltid försöker att använda en översättare som är auktoriserad i det land där du skall använda ditt betyg. Då vi nästan alltid kan använda en översättare som är auktoriserad i det land där översättningen skall användas behövs ingen apostille.

Leveranstid för en auktoriserad översättning av betyg till engelska

Vi kan oftast leverera en översättning av ditt betyg inom 24 timmar, om du beställt ett original så kommer detta med posten normalt inom 3-5 dagar.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess.

Vi svarar nästan omgående, över hela världen

Med kontor i tre världsdelar finns det alltid project managers tillgängliga som kan hjälpa dig med din översättning, dag och natt. Vi garanterar att du har en offert inom ca 1 timme från det vi mottagit dina dokument. Laddar du upp dina dokument i vår portal så får du din offert omgående

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Du kan få en offert och också beställa en översättning av ditt betyg direkt online i vår översättningsportal.

Behöver du mer information så når du oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att utföra auktoriserad översättning av betyg direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>