Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Finansiella facköversättningar
 • Finansiella översättare med målspråket som modersmål
 • Finansiella analyser, årsredovisningar, värdepappersprospekt
 • Banker, finansiella institutioner, finansiella rådgivare

Översättning av årsredovisningar till engelska ISO 17100

Översättning årsredovisningar, bokslut, resultatrapporter och andra finansiella dokument

Årsredovisningar, bokslut, resultatrapporter och andra finansiella dokument som skall användas i officiella sammanhang måste översättas av auktoriserade translatorer eller på engelska ”Certified Translators”. Översättningen får då samma juridiska status som originaldokumenten och kan användas i kontakt med myndigheter och domstolar utanför Sverige.

I Sverige är det Kammarkollegiet som auktoriserar översättare i de anglosaxiska länderna sker certifiationen av fristående organisationer; STI (Canada), ATA (USA), NAATI (Australien och NZ) och ITI i Storbritannien.

Behöver du översätta din årsredovisning till engelska?

Vi översätter finansiella dokument som kvartalsrapporter, årsbokslut, bokslutskommunikér mm. mellan svenska och engelska men också mellan engelska och över 30 andra språk. Vi använder alltid auktoriserade och certifierade översättare och vid behov så görs översättningen som en auktoriserad översättning. Vi eftersträvar att använda översättare som är auktoriserade eller certifierade i mottagarlandet. Dvs. skall din dom framvisas för en finansiell myndighet i USA så kommer vi att använda en av våra översättare som är bosatt och auktoriserad i USA.

Finansiell översättning med kvalitetsgaranti ISO 17100

Vi är en kvalitetscertifierad global översättningsbyrå med huvudkontor i Schweiz, specialiserad på kvalificerad översättning inom juridik, finans och medicin. Byrån etablerades i 2005 och är idag en global byrå med ca: 5 500 översättare varav 55 i Sverige. The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi följer kraven i ISO 27001 som hanterar dokumentsäkerhet strikt. Vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Hur mycket kostar det att översätta en årsredovisning till engelska?

Här kan du får svar på frågan direkt, ladda upp din årsredovisning i vår översättningsportal, den ger dig både pris och leveranstid på mindre än en minut. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online men vi kan också fakturera dig om du så önskar. För betalning online accepterar vi : Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Behöver du mer information?

Kontakta oss på e-post, vi försöker att svara inom 30 minuter och det dygnet runt.

The Native Translator är en global ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå med fokus på kvalificerad facköversättning och auktoriserad översättning inom juridik, finans och medicin.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>