Professionell översättning till och från turkiska
Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning till och från turkiska

Turkisk facköversättning och auktoriserad översättning inom teknik, juridik, finans och medicin

The Native Translator är din pålitliga partner för högkvalitativa trukiska översättningar som överbryggar språkbarriärer och gör det möjligt för dig att nå en bredare målgrupp. Vårt erfarna team av översättare är dedikerat till att leverera exakta och professionella översättningar som uppfyller dina specifika behov.

Oavsett fackområde så har vi kompetenta översättare som kan hjälpa dig med en professionell översättning från svenska, engelska, tyska och ytterligare 30 språk till eller från turkiska. Med över 5 500 professionella facköversättare till vårt förfogande så är vi är en av de ledande översättningsbyråerna i Europa när det gäller högkvalitativ facköversättning.

Auktoriserad översättning från svenska till turkiska

Juridiska och finansiella dokument måsta oftast översättas av en auktoriserad översättare särskilt om de kommer att lämnas till en statlig myndighet eller används i offentlig förvaltning t.ex. universitet, kommuner, landsting eller ambassad/konsulat. Om du beställer en auktoriserad översättning till turkiska hos oss så är den giltig i Turkiet utan att den skall stämplas hos notarius publicus i Sverige då vi notariserar i Turkiet. Notera att originaldokumentet nästan alltid måste apostilleras i Sverige och det kan vi också hjälpa dig med.

Vi lämnar alltid kvalitetsgaranti på våra turkiska översättningar

Våra turkiska översättare och translatorer är universitetsutbildade med lång erfarenhet av kvalificerade översättningar. De arbetar i enlighet med Kammarkollegiets ”God Translatorsed” och hela vår organisation är certifierad enligt ISO 17100. Vi lämnar kvalitetsgaranti på alla våra turkiska översättningar och det innebär att texterna i de översättningar vi genomför är korrekta språkligt, stilistiskt och facktekniskt med en enhetlig användning av uttryck, begrepp, ord och förkortningar.

Modersmålsprincipen vid översättning till och från turkiska

Modersmålsprincipen är en av grundstenarna när det gäller professionell översättning till och från turkiska och oerhört viktig när vi skall välja översättare till ditt uppdrag. Principen bygger på att en översättare endast skall översätta till sitt modersmål. En översättare med turkiska som modersmål översätter till turkiska, en översättare med svenska som modersmål översätter till svenska etc. För att anses ha ett språk som modersmål så skall man ha vuxit upp och genomfört sin utbildning i ett land där språket är officiellt språk.

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. All personal både administrativ personal, projektledare och våra turkiska översättare är omfattade av sekretessavtal. Auktoriserade översättare har dessutom en lagstadgad tystnadsplikt.

Här kan du beställa en översättning till eller från turkiska

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en till eller från turkiska översättning. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).
Note: Om du inte har en skanner så rekommenderar vi gratis appen Adobe Scan

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi är bl.a. specialiserade på snabb högkvalitativ turkisk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>