Snabb auktoriserad översättning The Native Translator

Auktoriserad översättning ofta på under 24 timmar

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Auktoriserat och certifierat
 • Experter på auktoriserad översättning med leverans 24-48H
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Auktoriserade och certifierade översättare för 50 länder

Auktoriserad översättning till 25 språk, offert på under 1 minut

Vi utför auktoriserad översättning till och från svenska samt certifierad översättning mellan ca. 85 andra språk och ofta med levererans inom 24 timmar. Vi har ett stort antal auktoriserade översättare som arbetar för oss och kan därför ofta hantera mycket stora material på kort tid.

En auktoriserad översättare har genomgått ett kompetensprov hos Kammarkollegiet, detta är din kvalitetsgaranti. Certifierade översättare i andra länder har genomgått motsvarande tester hos lokala myndigheter, ofta är dessa knutna till en domstol eller en organisation som certifierar översättare som i ITI i England, NAATI i Australien eller ATA i USA.

Dokument som normalt kräver en auktoriserad översättare är:

Födelseattester, diplom, vigselbevis, betyg, medicinska journaler, pass, juridiska dokument, domar, redovisningshandlingar, kontoutdrag, kontrakt mm.

Skanna in ditt dokument och ladda upp det i vår portal. Inom få sekunder så har du både pris och förväntad leveranstidpunkt. Betalar gör du med kreditkort. Leveransen sker som en PDF fil av det översatta dokumentet. Normalt sett behöver du aldrig ett original då du oftast inte levererar originalet till din motpart men skulle du önska detta så klickar du i rutan för original och detta kommer med ordinär post inom 2-5 dagar.

Notera i vilket land du skall använda din översättning

Vi ber dig också att notera i vilket land ditt dokument skall användas då vi alltid försöker att använda en auktoriserad översättare i det land där dokumentet skall användas för att säkra att översättningen accepteras utan att den först skall legaliseras hos UD. Notera samtidigt att sättet som certifiering utförs på skiljer från land till land. I Sverige stämplas dokumentet och signeras av den auktoriserade översättaren medan i t.ex. England så skriver den certifierade översättaren en text som bekräftar dokumentets korrekta översättning och underskriver sedan. Detta sker inte alltid på originaldokumentet utan kan vara ett medföljande dokumentet med hänvisning till originalet.

Snabb auktoriserad översättning med kvalitetssäkring ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är vår etiska standard

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Önskar du en offert på en auktoriserad översättning eller behöver du mer information?

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en auktoriserad översättning. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Note: Om du inte har en skanner så rekommenderar vi gratis appen Adobe Scan

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad juridisk översättningstjänst specialiserad på att snabbt leverera auktoriserad översättning snabbt direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>