Professionell översättare tyska svenska

Professionella översättare från tyska till svenska inom alla fackområden

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Översättning av dokument
 • Medicinska, juridiska, tekniska, finansiella dokument
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Översättningar av alla slag till 60 språk

Auktoriserad översättning och facköversättning från tyska till svenska med kvalitetsgaranti.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå och utför professionell facköversättning och auktoriserad översättning från tyska till svenska inom samtliga fackområden. Oavsett om din text är teknisk, finansiell, juridisk eller kanske en medicinsk doktorsavhandling så kan vi hjälpa dig. Vi har kompetenta svenska facköversättare kvalificerade inom i stort sett alla ämnesområden. Tack vare vårt nätverk av översättare och lingvister med vitt skilda specialkompetenser tillhandahåller vi en snabb översättningsservice med kvalitetsgaranti till och från de flesta av världens affärsspråk och i de flesta tänkbara filformat.

Ämneskompetenta översättare från tyska till svenska

Om du skall översätta en text eller ett dokument med en viss grad av specialisering det kan vara inom medicin, teknik, juridik eller ekonomi så räcker det inte med att översättaren är duktig på tyska och har svenska som modersmål. En översättare som skall översätta en facktext från tyska till svenska måste också kunna ämnet och terminologin annars blir det inte en bra översättning. För kvalificerad översättning inom ovanstående ämnen använder vi alltid s.k. facköversättare dvs. översättare med djupgående kompetens inom det område som skall översättas, de är flytande på tyska och har svenska som modersmål.

Auktoriserad översättning från tyska till svenska

Här kan du beställa en auktoriserad översättning från tyska till svenska. Översättningen utförs av mormalt av översättare som är auktoriserade av Kammarkollegiet i språkkombinationen tyska till svenska. Du mottager en översättning som är signerad, daterad och stämplad av den auktoriserade översättaren.

Våra översättare översätter enbart till sitt modersmål

Översättare som översätter till sitt modersmål producerar bättre översättningar därför att de är på ”hemmaplan” både språkmässigt och terminologiskt. Det innebär att du som kund får en bättre översättning, en översättning av mycket hög kvalitet. För att en översättare skall kunna producera högkvalitativa översättningar krävs att han/hon:

 • genomgått universitetsutbildning som översättare
 • enbart översätter inom det fackområde han/hon specialiserat sig på
 • enbart översätter till sitt svenska modersmål och bor och lever i Sverige.

Kvalitetssäkrad översättning från tyska till svenska ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är vår etiska standard

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning från tyska till svensk. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Note: Om du inte har en skanner så rekommenderar vi gratis appen Adobe Scan

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning från tyska till svenska direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>