Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

ISO 17100 certifierad översättningsbyrå för företag, organisationer och myndigheter

Professionell översättning för företag till över 100 språk.

The Native Translator är en komplett översättningsbyrå för både företag, myndigheter och internationella organisationer. Vi utför professionell facköversättning och auktoriserad översättning inom ämnesområdena; finans, juridik, teknik, medicin samt marknadsföring och PR.

Tillgänglighet är en av våra styrkor

Vi finns tillgängliga dygnet runt och oavsett om du behöver en auktoriserad översättning av ett kontrakt eller avtal eller kanske en teknisk facköversättning så finns vi tillgängliga och kan hjälpa dig med en kvalificerad översättning mellan över 100 språk varav 25  direkt online. Med fler än 5 500 professionella översättare är vi sedan 2005 en av de största översättningsbyråerna fokuserade på företag i Europa.

Våra översättare har alltid målspråket som modersmål

Våra översättare är universitetsutbildade och har alltid målspråket som modersmål och har därför en naturlig koppling till den lokala kulturen. Men ett språk utvecklas hela tiden och därför bor och lever våra översättare också i ett land där målspråket talas, det är en förutsättning för att man skall kunna följa med i den aldrig avstannande språkutvecklingen. Språk är en vital del av kulturen i alla länder och man måste förstå och kunna utnyttja de fina nyanserna i språket för att effektivt, personligt och på ett säljande sätt kommunicera sitt budskap.

Kvalitet du kan lita på

Att som företag välja rätt översättningsbyrå och översättare är avgörande för ett bra resultat. Kvaliten på den text du publicerar eller sänder till en kund eller leverantör säger en hel del om vem du är, därför bör du vara noga när du skall välja den byrå som skall få förtroendet att "representera" dig. Översättaren måste dessutom utöver mycket goda språkkunskaper också ha specialistkunskap inom det ämnesområde som skall översättas. Som beställare är det tryggt att veta att vi är certifierade enligt ISO 17100 och kvalitetssäkrar våra översättningar i alla led.   

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess, såväl våra översättare som projektledare och övrig administrativ personal är bundna av sekretessavtal. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt. 

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en auktoriserad översättning eller kvalificerad facköversättning, klicka på PRISKALKYLATOR. Om du föredrar att bli fakturerad så kontaktar du oss på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå för företag specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning till företag direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>