Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning inom finans och ekonomi, finansiell facköversättning

Professionella översättningar inom finans området, börsinformation, kvartalsrapporter,   årsredovisningar, prospekt, pressmeddelanden ISO 17100

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på bland annat översättning inom finansområdet. Vi arbetar enbart med universitetsutbildade finansiella facköversättare och auktoriserade översättare. Vi översätter till och från de nordiska språken, engelska samt övriga stora språk direkt online. Exempel på dokument som vi översätter är bl.a. kvartalsrapporter, årsredovisningar, delårsrapporter, finansiella analyser, fondinformation, prospekt och pressmeddelanden. Vi utför också auktoriserad finansiell översättning då uppdraget kräver det.

Konsekvent finansiell terminologi

Finansiella översättningar kräver som all annan översättning rätt terminologi. Därför ser vi till att vi använder de termer som är specifika för ditt företag eller din bransch, och tar samtidigt hänsyn till de olika konventioner som gäller i det land där dokumentet skall presenteras. Vi arbetar alltid med översättningsminnen och därmed kan vi återanvända de översättningar som vi redan gjort för dig. Detta är kostnadseffektivt och gör också att terminologin blir konsekvent inom och mellan de dokument vi översätter för dig.

Auktoriserad finansiell översättning med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100 och kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Sekretess och säker filhantering

De personer som arbetar med och har tillgång till dina uppdrag är bundna av sekretessavtal. Vi hanterar dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår översättningsportal. Vi följer anvisningarna i GDPR och ISO 27001 som omhandlar informationssäkerhet noga för att dina data skall vara i säkert förvar hos oss. 30 dagar efter avslutat uppdrag raderas alla filer.

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad finansiell översättning och finansiell facköversättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>