Översättning av årsredovisning

Vi översätter din årsredovisning ISO 17100

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Finansiella facköversättningar
 • Finansiella översättare med målspråket som modersmål
 • Finansiella analyser, årsredovisningar, värdepappersprospekt
 • Banker, finansiella institutioner, finansiella rådgivare

Professionell översättning av din årsredovisning

Årsredovisningar måste översättas av kvalificerade facköversättare. Syftet med en årsredovisning är inte bara att kommunicera företagets ekonomiska resultat utan att spegla företagets position på en föränderlig marknad. Därför bör valet av översättare inte lämnas åt slumpen. Det är viktigt översättaren har förståelse för detta då varje ord i en årsredovisning vägs av ägare, analytiker och investerare och en oprecis översättning eller olyckligt ordval kan få stor effekt på marknadens värdering av företaget. Varje år översätter vi årsredovisningar och kvartalsraporter för nästan 100 olika företag.

Våra översättningar uppfyller standarder för redovisning

Våra översättare är insatta i EU-föreskrifter och standarder för svensk redovisning men vi översätter också enligt internationella standarder som US-GAAP (Generally Accepted Accounting Principles), IAS (International Accounting Standards) och IFRS (International Financial Reporting Standards).

Auktoriserad översättning av årsredovisningar, kvartalsrapporter, börsmeddelanden mm.

Vi utför också auktoriserad finansiell översättning av dokument. Vi kan hjälpa till med en auktoriserad översättning av affärsplaner, finansiella rapporter, kontrakt och avtal mm. Vi har översättare som är auktoriserade i ett stort antal olika länder så oavsett var du skall använda din översättning så kan vi hjälpa dig, det är en av fördelarna med att använda en global översättningsbyrå. Årsredovisningar, kvartalsrapporter och börsmeddelanden är exempel på den typ av texter som vi översätter.

En finansiell översättningsbyrå med rätt kompetens

The Native Translator har de resurser och den kompetens som krävs även för komplexa uppdrag. Vi har tillhandahållit juridiska och finansiella översättningar till multinationella företag, domstolar och advokatkontor globalt sedan 2005. Våra facköversättare och translatorer jobbar i enlighet med Kammarkollegiets "God Translatorsed" och under sträng sekretess.

Sekretess och säker filhantering

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi följer kraven i ISO 27001 som hanterar dokumentsäkerhet strikt. Vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Finansiell översättning med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev kvalitetscertifierade och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001 samt standarden för betalningssäkerhet PCI Security Standards.

Hur mycket kostar en auktoriserad översättning av en årsredovisning?

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning av din årsredovisning. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Oavsett om du behöver dokument översatta av en finansiell facköversättare eller auktoriserad translator så är vi en pålitlig partner som kan täcka hela ditt behov av språktjänster. Kontakta oss idag för högkvalitativa översättningar du kan lita på.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalificerad finansiell översättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>