Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Medicinsk översättare från engelska

Medicinska specialistöversättare från engelska

The Translator Group är en schweizisk medicinsk översättningsbyrå specialiserad på bl.a. högkvalitativ medicinsk översättning från engelska till svenska. Vi utför professionell medicinsk översättning direkt online här på The Native Translator av mindre uppdrag av typen patientjournaler, uppsatser, medicinska artiklar, avhandlingar mm. För större och längre medicinska översättningsuppdrag rekommenderar vi The Business Translator för kvalificerad medicinsk översättning.

Medicinsk facköversättning från engelska

Våra medicinska översättare är alla specialiserade med kompetens inom de flesta medicinska fackområden. De är flytande på engelska och har svenska som modersmål. Vi översätter både för läkemedelsindustrin såväl som för medicintekniska företag och ett antal CRO:er (Clinical Research Organisations) runt om i världen.

Konsekvent terminologi

Vi arbetar alltid med översättningsverktyg (CAT). Det innebär att vi återanvänder de medicinska översättningar som vi redan gjort för ditt företag. Detta är mycket kostnadseffektivt men också kvalitetshöjande då det gör terminologin konsekvent inom och mellan dina dokument.

Professionell medicinsk översättning med kvalitetsgaranti

Ni kan alltid vara säkra på att de översättningar som vi levererar håller högsta kvalitet. De översättare vi använder är specialiserade medicinska översättare och vi tillämpar mycket strikt en sträng kvalitetskontroll. Vi lämnar kvalitetsgaranti på alla våra översättningar.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess. Vi följer den nya normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt. Dina filer hanterar vi med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal. Vi ingår gärna specifika NDA’s för särskilt känsliga medicinska översättningsprojekt.

Vi svarar nästan omgående, över hela världen

Med kontor i tre världsdelar finns det alltid Project Managers tillgängliga som kan hjälpa dig med din översättning, dag och natt. Vi garanterar att du har en offert inom ca 1 timme från det vi mottagit dina dokument.

Kontakt

Du kan nå oss på e-post dygnet runt året runt om du behöver information.

Du kan ladda upp ditt/dina dokument direkt i vår portal för en online offert.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalificerad medicinsk översättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>