Juridisk översättning

Juridisk översättning ISO 17100

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Juridiska facköversättningar
 • Erfarna juridiska översättare
 • Advokatbyråer, juridiska avdelningar, myndigheter, privatpersoner
 • Auktoriserade översättningar till 50 språk

Juridisk översättning utförda av auktoriserade translatorer och erfarna facköversättare

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på juridisk översättning. Våra översättare är specialiserade inom juridik och kan juridisk terminologi. De kan också sitt lands rättssystem och den lokala kulturen och förstår innebörden av de juridiska klausulerna. Med lång erfarenhet av översättning av exempelvis avtal, domar, yttranden, försäkringshandlingar och andra juridiska dokument är våra översättare bland marknadens mest erfarna juridiska översättare.

Våra juridiska översättare kan juridik

Översättning av juridiska dokument kräver både stor kunskap i ämnesområdet juridik men ställer också stora krav på översättarens förmåga att inte enbart föra över en text till ett annat språk men även att i grunden förstå de juridiska processerna. Våra översättare har både utbildning och lång erfarenhet av juridiska översättningar och kan den juridiska terminologin som används i t.ex. lagstiftning, domstolshandlingar, försäkringshandlingar och avtalstexter.

En juridisk översättningsbyrå med rätt kompetens

The Native Translator har de resurser och den kompetens som krävs även för komplexa uppdrag. Vi har tillhandahållit juridiska översättningar till multinationella företag, domstolar och advokatkontor globalt sedan 2005. Våra facköversättare och translatorer jobbar i enlighet med Kammarkollegiets "God Translatorsed" och under sträng sekretess.

Sekretess och säker filhantering

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi följer kraven i ISO 27001 som hanterar dokumentsäkerhet strikt. Vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Juridisk översättning med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev kvalitetscertifierade och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001 samt standarden för betalningssäkerhet PCI Security Standards.

Hur mycket kostar en juridisk översättning?

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av ditt kontrakt i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en juridisk översättning. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Oavsett om du behöver dokument översatta av en juridisk facköversättare eller auktoriserad translator så är vi en pålitlig partner som kan täcka hela ditt behov av språktjänster. Kontakta oss idag för högkvalitativa översättningar du kan lita på.

The Native Translator är en global juridisk översättningsbyrå och del av den Schweiz baserade The Translator Group vi är certifierade enligt ISO 17100.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>