Juridisk översättning engelska svenska

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell juridisk översättning från engelska till svenska

Juridisk översättning från engelska till svenska, auktoriserade översättare och facköversättare

Den juridiska världen är komplex och precision i alla formuleringar är högst avgörande. Våra juridiska översättningstjänster mellan engelska och svenska är utformade för att leverera exakt och pålitlig översättning av juridiska dokument och texter. Vi förstår de allvarliga konsekvenser en felaktig översättning kan få. Därför arbetar vi noggrant med varje projekt för att säkerställa att dina juridiska texter bibehåller sin exakta betydelse och rättsliga korrekthet i båda språken.

Vi är specialiserade inom juridik och kan juridisk terminologi, våra översättare är juridiska facköversättare och av Kammarkollegiet auktoriserade översättare med lång erfarenhet av att översätta juridiska texter. De har en juridisk examen alternativt en specialistutbildning inom juridisk översättning och är väl insatta i det svenska rättssystemet och har utöver detta också en bra förståelse för det engelska systemet. De översätter naturligtvis endast till sitt svenska modersmål.

Auktoriserad juridisk översättning från engelska till svenska

Vi utför auktoriserad översättning från engelska till svenska av juridiska texter och dokument. Myndigheter och domstolar kräver ofta en auktoriserad översättning och översättningen görs då av en auktoriserad översättare som genomgått Kammarkollegiet prov för översättning från engelska till svenska och erhållit titeln auktoriserad translator.

6 skäl att anförtro översättningsuppdrag inom juridik till The Native Translator

  • ISO 17100 certifierade och levererar juridisk översättning av högsta kvalitet
  • Facköversättare och auktoriserade översättare med målspråket som modersmål
  • Skräddarsydd översättningstjänst som utgår från er terminologi
  • Stor kapacitet och snabba leveranser
  • Marknadens bästa priser
  • Vi erbjuder helhetslösningar

Juridisk översättning från engelska till svenska med kvalitetsgaranti ISO 17100

Vi arbetar med alla typer av företagskommunikation och detta inom alla fackområden. Vi söker långsiktiga samarbeten med våra kunder och då vi är en fullservice översättningsbyrå så kan vi normalt sett lösa våra kunders hela översättningsbehov. Vi bygger kundspecifika terminologidatabaser och andra resurser för att garantera att det i de översättningar vi utför alltid används korrekt kundspecifik terminologi.

Sekretess 

Vi har mycket stränga sekretess- och säkerhetsprocedurer eftersom vi regelbundet hanterar konfidentiellt material. Samtliga medarbetare har tystnadsplikt. Vi sparar inget fysiskt eller digitalt material vi fått från kund efter det att uppdraget är slutfört. Vi följer den nya certifieringen ISO 27001 för att säkra dina dokument.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

Här kan du både få en offert och beställa en juridisk översättning från engelska till svenska, klicka på PRISKALKYLATOR.

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla auktoriserad översättning till och från engelska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>