Auktoriserad rysk juridisk och finansiell översättning

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning till och från ryska, du kan beställa online

Beställ en auktoriserad översättning till eller från ryska och få din leverans i morgon

Juridiska och finansiella dokument måste som regel alltid översättas av en auktoriserad rysk översättare för att accepteras av myndigheter, domstolar. The Native Translator har specialiserat sig på att leverera kvalificerad översättning snabbt och effektivt direkt över internet. Ofta kan vi leverera en auktoriserad översättning till eller från ryska på 24 timmar.

Kammarkollegiet auktoriserar översättare till och från ryska

En auktoriserad översättare är en översättare som i Sverige godkänts av Kammarkollegiet, utomlands används ofta beteckningen certifierad översättare. Auktoriseringen är en kvalitetsgaranti och säkrar att översättaren är kompetent men det är ingen garanti för att översättningen alltid är 100 % helt korrekt. Vi rekommenderar därför alltid att alla översättningar bör korrekturläsas i enlighet med den certifieringsnorm som gäller för översättningsbyråer ISO 17100.

Facköversättning och auktoriserad översättning till ryska

Vi hanterar alla former av kvalificerad  översättning från specialiserad facköversättning inom medicin, teknik eller juridik till auktoriserad rysk översättning av t.ex. skilsmässodomar, vigselbevis, kontrakt, betyg och registerutdrag mm. En auktoriserad översättning till ryska skall alltid apostilleras hos notarius publicus för att därefter legaliseras på den ryska ambassaden.

Rysk översättning med vår kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator är certifierad enligt kvalitetsstandarden ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras löpande av certifierande myndighet. Så får du som vår kund högsta möjliga säkerhet.
I vår översättningsprocess kontrolleras den översatta texten av ytterligare en facköversättare, som har textens målspråk som sitt modersmål. Kontrollen gäller grammatik, rättstavning, interpunktion och syntax samt att texten är korrekt återgiven samt fullständig. På The Native Translator är denna process certifierad enligt den internationella standarden ISO 17100 för facköversättningar. Den innehåller följande:

  • Val av kvalificerad personal och professionella översättare
  • Översättningstjänster enligt "fyra ögon"-principen
  • Effektiva rutiner för projektledning och översättningstjänster
  • Kvalitetssäkring och projektledning på högsta nivå
  • Strategisk användning av tekniska resurser
  • Beaktande av kundfeedback
  • Internationell jämförbarhet
  • Efterkontroll av korrigerade dokument för vidarebefordran av feedback till översättarna

Sekretess

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet. All vår personal är bunden av sekretessavtal. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal.

Här kan du beställa en auktoriserad översättning till eller från ryska

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en auktoriserad översättning till eller från ryska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Note: Om du inte har en skanner så rekommenderar vi gratis appen Adobe Scan

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på kvalitetssäkrad rysk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>