Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Dansk teknisk facköversättning

Dansk teknisk översättning utförd av erfarna danska tekniska facköversättare.

Våra översättare är specialiserade inom teknik och kan dansk teknisk branschterminologi. Vi översätter alla typer av tekniska dokument till och från danska bl.a. avhandlingar, manualer, patent, data/IT, produktbroschyrer, programvaror, energi, miljö, webbsidor och applikationer.

Dansk facköversättning direkt online

The Native Translator är en dygnsöppen ISO 17100 certifierad teknisk översättningsbyrå online specialiserad på att leverera snabba högkvalitativa bl.a. danska tekniska översättningar. The Native Translator har mycket stor kapacitet och har öppet 24/7, vilket innebär att du som kund kan få hjälp med översättning direkt när ditt behov uppstår. Vi utför teknisk översättning mellan danska och 25 andra språk direkt online. För mycket stora projekt rekommenderar vi att ni kontaktar vår företagsservice The Business Translator.

Konfidentiell hantering är naturligtvis en självklarhet

Såväl översättare som projektledare är bundna av sekretessavtal, även om du som uppdragsgivare inte har krävt det för ditt uppdrag. Sekretess är en självklarhet och du ska vara helt trygg med hur vi hanterar dina dokument. Om du som kund önskar tecknar vi gärna sekretessavtal, (NDA – Non Disclosure Agreement) för uppdrag som kräver det.

Vi lämnar alltid kvalitetsgaranti på våra tekniska översättningar

Våra danska facköversättare har en universitetsutbildning som översättare och lång erfarenhet av tekniska översättningar. De arbetar i enlighet med Kammarkollegiets ”God Translatorsed” och hela vår organisation är certifierad enligt ISO 17100 med Austrian Standards som certifierande auktoritet.

Vill du beställa en översättning eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en teknisk översättning av ett dokument eller en text till eller från danska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på översättning av bl.a. tekniska texter och dokument direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>