Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Facköversättning och auktoriserad översättning från tyska till svenska

Kvalitetssäkrad översättning från tyska till svenska inom juridik, finans, medicin och teknik

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad global översättningsbyrå som levererar kvalificerade översättningstjänster till både svenska och utländska kunder. Vi är mycket mer än en översättningsbyrå då vi utöver att erbjuda språktjänster i fler än 600 språkkombinationer också tillhandahåller layout tjänster.

Professionell facköversättning från tyska till svenska

Kvalitén på en översättning beror huvudsakligen på översättarens kvalifikationer och därför använder vi endast universitetsutbildade översättare med kompetens inom det ämnesområde de översätter. Vi utför specialiserad facköversättning från tyska till svenska inom juridik, finans medicin och teknik.

Om du behöver hjälp med ett större översättningsprojekt så upprättar om möjligt en terminologidatabas med kundspecifik terminologi om sådan finns innan vi påbörjar översättningen. För att denna skall bli så bra som möjligt behöver vi referensmaterial och ju mer material vi får desto bättre blir databasen.

Auktoriserad översättning från tyska till svenska

I de flesta länder kräver offentliga myndigheter och institutioner att offentliga dokument ska översättas av en auktoriserad översättare eller translator som är den korrekta titeln. När du beställer en auktoriserad översättning från tyska till svenska hos oss så utförs den av en i Sverige av Kammarkollegiet auktoriserad översättare. Auktoriserad översättning från tyska utförs huvudsakligen inom juridik, finans och ekonomi men kan också tillämpas på en text inom medicin även om detta är mindre vanligt då en auktoriserad översättare inte testas på översättningar inom medicin.

Nedan exempel på dokument som kräver en auktoriserad översättning från tyska till svenska:
•    Adoptionshandlingar
•    Betyg
•    Bouppteckningar
•    Domslut
•    Dödsfallsintyg
•    Referenser
•    Registreringsbevis
•    Testamenten
•    Utdrag ur folkbokföringsregistret
•    Utdrag ur belastningsregistret
•    Vigselbevis
•    Äktenskapsförord/samboavtal

Professionell översättning från tyska till svenska men också 30 andra språk

Här har du några av de mest frekventa språk som vi översätter från tyska till: Arabiska, bulgariska, danska, engelsk, estniska, finska, franska, grekiska, hindi, holländska, isländska, irländska, italienska, japanska, kinesiska, , koreanska, kurdiska, lettiska, litauiska, maltesiska, norska, persiska, portugisiska, polska, rumänska, ryska, serbokroatiska, slovakiska, slovenska, spanska, svenska, tjeckiska, turkiska, ungerska.

Kvalitetssäkrad översättning från tyska till svenska ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess och GDPR

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Vill du beställa en översättning från tyska eller behöver du mer information?

Ladda upp en tydlig skan av ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en facköversättning eller en auktoriserad översättning av ditt dokument från tyska till svenska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på översättning av texter och dokument bland annat från tyska till svenska direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>