Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Kvalificerad medicinsk översättning till och från tyska

The Native Translator är en ISO17100 certifierad medicinsk översättningsbyrå som tillhandahåller kvalificerad medicinsk översättning till och från tyska.

Vi har lång erfarenhet av medicinsk översättning och översätter och lokaliserar dagligen medicinska dokument till och från tyska för ett stort antal av Europas mest namnkunniga pharma och medicintekniska företag. Sammanlagt så erbjuder vi medicinsk översättning mellan tyska och 140 språk.

Medicinska översättningar ställer stor krav på kompetens

Kvalificerad medicinsk översättning ställer utomordentligt höga krav på noggrannhet och medicinsk kompetens hos översättaren. Våra översättningar utförs alltid av kvalificerade facköversättare eller läkare med expertis inom det specifika medicinska området. Med över 1 500 specialiserade medicinska översättare kan vi hantera både stora och mångspråkiga projekt inom de flesta av medicinens specialområden.

Översättning av texter inom medicin och farmakologi

Medicinska översättningar är ett stort och brett ämnesområde och omfattar allt från forskningsrapporter, patientinformation till hemsidor och annat marknadsföringsmaterial. Nedan är listat några av de olika slags medicinska texter och dokument vi översätter.

Vi översätter till exempel avhandlingar, bipacksedlar, bruksanvisningar/manualer till medicinsk utrustning, dokument för kliniska studier, medicinska rapporter, patientjournaler, doseringsetiketter, farmaceutiska patent, forskningsprogram, rättsmedicinska protokoll, medicinska läroböcker, medicinska studier, webbplatser och medicinvetenskapliga artiklar.

Kvalitet du kan lita på

Att välja rätt medicinsk översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat. Många översättningsbyråer hävdar att de följer en viss standard t.ex. EN-15038 som är en gammal utgången standard några följer den nya ISO 17100 men det är skillnad på att vara certifierad och att bara följa en standard. The Native Translator som är en del av The Translator Group är certifierad enligt ISO 17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande auktoritet.

Sekretess

Vi är vana vid att hantera känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet i vårt arbete och vi tecknar gärna sekretessavtal (NDA) för uppdrag som kräver det.

Vill du beställa en översättning eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en medicinsk översättning av ett dokument eller en text till eller från tyska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad medicinsk översättningsbyrå specialiserad på översättning av bl.a. medicinska texter och dokument direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>