Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Teknisk facköversättning av dokument och texter mellan 25 språk

Teknisk facköversättning online

The Native Translator utför kvalificerad teknisk översättning av dokument och texter direkt över internet. Med över 5 500 specialiserade tekniska facköversättare hanterar vi både stora och flerspråkiga projekt.

Vi är en ISO 17100 certifierad teknisk översättningsbyrå vilket ställer stora krav på inte bara vem vi anlitar som översättare utan också våra interna kvalitetsprocedurer. I en bra översättning måste fakta, budskap, god språklig kvalitet och en inte minst en bra målgruppsanpassning finnas för att översättningen skall kunna anses vara välgjord. När det gäller teknisk översättning som vid all översättning så är naturligtvis en korrekt kundanpassad terminologi allt avgörande.

Filer och format

Vi hanterar alla typer av filer och format och oavsett om det gäller ordbehandling i ett textdokument, enklare trycksaker såsom broschyrer eller bruksanvisningar, till mer avancerad produktion av t.ex. flerspråkiga manualer eller handböcker i Indesign.

Användning av översättningsminnen

Användning av översättningsminnen ger bäst resultat när källspråksmaterialet är enhetligt och konsekvent. Vid översättning av t.ex. teknisk dokumentation eller tekniskt innehåll så ger det en bättre homogenitet samtidigt som det innebär stora besparingar i både tidsåtgång och pris. Det finns dock risker med att använda översättningsminnen och det är att översättningarna inte ses som delar i ett större sammanhang, utan bara görs på meningsnivå, vi är väldigt medvetna om detta och hanterar denna problematik.

Kvalitetsgaranti

Som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå lämnar vi kvalitetsgaranti på alla våra översättningar.

Säker online betalning

Du betalar för din översättning direkt online över PayPal eller med ditt kreditkort över Saferpay.

Vill du beställa en översättning eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa översättning av ett tekniskt dokument eller en text, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad online teknisk översättningsbyrå specialiserad på att leverera högkvalitativ teknisk facköversättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>