Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Facköversättning och auktoriserad översättning från tyska till engelska

Översättning från tyska till engelska inom juridik, finans, medicin och teknik. Auktoriserad översättning och professionell facköversättning. ISO 17100 certifierad översättningsbyrå.

Kvaliteten på en översättning från tyska till engelska bestäms huvudsakligen av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, ha mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig måste vara mycket god.

Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella tysk - engelska översättare med fackkompetens inom just det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Vi utför kvalificerad översättning från tyska till engelska inom dessa fackområden:

  • Finansiell översättning
  • Översättning av allmänna dokument
  • Juridisk översättning
  • Marknadsföring och PR
  • Medicinsk och pharmalogisk översättning
  • Samhällsvetenskaplig översättning
  • Teknologiöversättning

 

Auktoriserad översättning från tyska till engelska inom 24 timmar

Vi utför auktoriserad översättning från tyska till engelska inom juridik och finans. Översättningen utförs av översättare som är auktoriserad i England, USA, Canada eller Australien/Nya Zeeland dvs. ITI, ATA eller NAATI beroende på var översättningen skall användas. Kammarkollegiet i Sverige auktoriserar endast översättare mellan svenska och ett annat språk ej mellan två främmande språk som tyska och engelska.

Översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator var en av de första översättningsbyråerna i Europa som kvalitetscertifierades enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras fortfarande regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Din sekretess en självklarhet

Vi hanterar alltid stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis noga med att alltid upprätthålla en strikt sekretess. 

Här beställer du din översättning

Behöver du mer information kan du nå oss dygnet runt på e-post.

Du får en offert och beställer din översättning här direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad engelsk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>