Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning från tjeckiska till engelska

Översättning från tjeckiska till engelska inom juridik, finans, medicin och teknik. Professionella tjeckiska översättare med djupgående ämneskompetens inom sina respektive fackområden.

Kvaliteten på en översättning från tjeckiska till engelska bestäms huvudsakligen av tre faktorer; översättarens kompetens på både käll- ooch målspråk, hennes/hans ämneskunskap inom det fackområde som skall översättas och till sist och inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift.

Det finns inga genvägar, det går inte att producera en kvalitetsöversättning om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella tjeckiska - engelska översättare med fackkompetens inom just det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt engelska modersmål.

Vi utför tjeckisk engelsk översättning inom dessa fackområden:

  • Finansiell översättning
  • Juridisk översättning
  • Medicinsk och pharmalogisk översättning
  • Teknisk översättning
  • Översättning av allmänna dokument

Auktoriserad översättning från tjeckiska till engelska

Vi utför auktoriserad översättning från tjeckiska till engelska, våra översättare är auktoriserade i England eller USA beroende på var översättningen skall användas. Uttrycket auktoriserad översättare gäller endast översättare eller translatörer som är auktoriserade av Kammarkollegiet men vi har valt att oavsett var översättaren är auktoriserad att kalla det för auktoriserad översättning. Kammarkollegiet auktoriserar endast översättare mellan svenska och ett annat språk dvs. ej mellan två främmande språk som tjeckiska och engelska.

Översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator var en av de första översättningsbyråerna i Europa som kvalitetscertifierades enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras fortfarande regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Din sekretess en självklarhet

Vi hanterar alltid stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis noga med att alltid upprätthålla en strikt sekretess. 

Här beställer du din översättning

Behöver du mer information kan du nå oss dygnet runt på  e-post.

Du får en offert och beställer din översättning här direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning till engelska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>