Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning från svenska till engelska online

Auktoriserad översättning och facköversättning från svenska till engelska inom juridik, finans, medicin och teknik. Översättare med djupgående ämneskompetens inom sina respektive fackområden.

Kvaliteten på en översättning från svenska till engelska bestäms av tre mycket viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på svenska och ha engelska som modersmål, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmågan att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.

Det finns inga genvägar, det går inte att producera en engelsk översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi på The Native Translator endast universitetsutbildade översättare, översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt engelska modersmål.

Vi utför översättning från svenska till engelska inom dessa fackområden:

  • Finansiell och ekonomisk översättning
  • Juridisk översättning
  • Medicinsk och pharmalogisk översättning
  • Samhällsvetenskaplig översättning
  • Teknisk översättning

Auktoriserad översättning från svenska till engelska

Vi utför auktoriserad översättning från svenska till engelska, dvs. översättning utförd av översättare som är auktoriserade i sine respektive hemländer England, USA, Canada eller Australien/Nya Zeeland beroende på var översättningen skall användas. Genom att vi så långt möjligt använder översättare som är auktoriserade i mottagarlandet så behöver översättningen inte notariseras hos Notarius Publicus, du sparar därmed både tid och pengar, NP debiterar ca: SEK 500,00/dokument. Skall din översättning inte användas i ett icke engelskspråkigt land så använder vi översättare som är auktoriserade av Kammarkollegiet. Notera att då måste översättningen sannolikt stämplas hos NP för att accepteras i mottagarlandet.

Professionell översättning till engelska med kvalitetsgaranti

The Native Translator var en av de tio första översättningsbyråerna i Europa som kvalitetscertifierades enligt den för översättningsbyråer specifika normen ISO 17100. Vi är fortfarande en av få översättningsbyråer verksamma i Scandinavien som är certifierade och vårt arbete kontrolleras fortfarande regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Vår kvalitetsgaranti innebär att de svensk-engelska översättningar som vi producerar är korrekta både språkligt och terminologiskt, så långt möjligt så är de dokument som vi levererar också layoutmässigt identiska med originalet.

Din sekretess en självklarhet

Vi hanterar stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att alltid upprätthålla en i alla avseenden mycket strikt sekretess. 

Här beställer du din översättning

Behöver du mer information kan du nå oss dygnet runt på e-post.

Du får en offert och beställer din översättning här direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad engelsk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>