Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning och facköversättning från svenska till engelska

Professionell översättning från svenska till engelska inom juridik, finans, medicin och teknik

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå. Med fler än 5 500 professionella översättare i vårt nätverk har vi både kapacitet och kompetens att täcka hela ditt behov av engelsk översättning och det dygnet runt. Tack vare vårt globala nätverk av expertöversättare görs alla översättningar av språkexperter som endast översätter till sitt modersmål. De har en mycket god lingvistiska förmåga, dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift, och är dessutom specialiserade inom en specifik bransch eller sektor och kan terminologin.

Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning från svenska till engelska av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast universitetsutbildade professionella översättare med fackkompetens inom det område de översätter. De är flytande på svenska men översätter naturligtvis endast till sitt engelska modersmål.

Vi utför professionell översättning från svenska till engelska inom dessa fackområden:

  • Allmänna texter
  • Finans och ekonomi
  • Juridik och officiella dokument
  • Marknadsföring och reklam
  • Medicin och farma, patientjournaler
  • Samhällsvetenskap, EU
  • Teknologi och IT

Auktoriserad översättning från svenska till engelska

Vi utför auktoriserad översättning från svenska till engelska, det vill säga översättning utförd och certifierad av översättare auktoriserade av kammarkollegiet i Sverige, USA, Kanada eller Australien/Nya Zeeland beroende på var översättningen skall användas.

Kvalitetssäkrad översättning från svenska till engelska ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess och GDPR

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi följer kraven i ISO 27001 som hanterar dokumentsäkerhet strikt. Vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Beställ en auktoriserad översättning från svenska till engelska online

Här kan du kan beställa en auktoriserad översättning från svenska till engelska direkt online, ladda upp ditt dokument och gör beställningen direkt i vår översättningsportal. Behöver du mer information kan du nå oss dygnet runt på e-post.

Note: Om du inte har en skanner så rekommenderar vi gratis appen Adobe Scan

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad svensk engelsk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>