Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning från spanska till engelska, beställ online!

Auktoriserad översättning och facköversättning från spanska till engelska inom juridik, finans, medicin och teknik. Universitetsutbildade översättare med djupgående ämneskompetens inom sina respektive fackområden.

Kvaliteten på en översättning från spanska till engelska bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.

Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning från spanska till engelska av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast universitetsutbildade professionella översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt engelska modersmål.

Vi utför översättning från spanska till engelska inom dessa fackområden:

  • Finans och ekonomi
  • Juridik och officiella dokument
  • Marknadsföring och reklam
  • Medicin och farma, patientjournaler
  • Samhällsvetensk, EU
  • Teknologi och IT

Auktoriserad översättning från spanska till engelska

Vi utför auktoriserad översättning från spanska till engelska, dvs. översättning utförd och certifierad av översättare certifierade i England, USA, Canada eller Australien/Nya Zeeland beroende på var översättningen skall användas. Vi använder också översättare auktoriserade av det spanska utrikesdepartementet. Kammarkollegiet auktoriserar endast översättare mellan svenska och ett annat språk ej mellan två främmande språk som spanska och engelska.

Professionell facköversättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator var en av de tio första översättningsbyråerna i Europa som kvalitetscertifierades enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras fortfarande regelbundet av certifierande myndighet och detta ger dig som kund en mycket stor trygghet.

Hur mycket kostar en auktoriserad översättning till engelska

Generellt kan vi säga att vi debiterar mellan SEK 1,50-1,80/ord för en auktoriserad översättning från spanska till engelska lite beroende på typ av text och storlek på uppdrag.

Sekretess och GDPR

Vi behandlar alla uppdrag med stor sekretess och endast den projektledare samt den/de översättare som arbetar med materialet har tillgång till detta. Alla data raderas 90 dagar efter avslutat uppdrag.

Beställ en auktoriserad översättning från spanska till engelska online

Här kan du kan beställa en auktoriserad översättning till engelska direkt online, ladda upp ditt dokument och gör beställningen direkt i vår översättningsportal.

Behöver du mer information kan du nå oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad spansk engelsk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>