The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Offert direkt

Professionell översättning från spanska till engelska, beställ online!

Auktoriserad översättning och facköversättning från spanska till engelska inom juridik, finans, medicin och teknik. Universitetsutbildade översättare med djupgående ämneskompetens inom sina respektive fackområden.

Kvaliteten på en översättning från spanska till engelska bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.

Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning från spanska till engelska av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast universitetsutbildade professionella översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt engelska modersmål.

Vi utför översättning från spanska till engelska inom dessa fackområden:

  • Finans och ekonomi
  • Juridik och officiella dokument
  • Marknadsföring och reklam
  • Medicin och farma, patientjournaler
  • Samhällsvetensk, EU
  • Teknologi och IT

Auktoriserad översättning från spanska till engelska

Vi utför auktoriserad översättning från spanska till engelska, dvs. översättning utförd och certifierad av översättare certifierade i England, USA, Canada eller Australien/Nya Zeeland beroende på var översättningen skall användas. Vi använder också översättare auktoriserade av det spanska utrikesdepartementet. Kammarkollegiet auktoriserar endast översättare mellan svenska och ett annat språk ej mellan två främmande språk som spanska och engelska.

Professionell facköversättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator var en av de tio första översättningsbyråerna i Europa som kvalitetscertifierades enligt ISO17100. Vårt arbete kontrolleras fortfarande regelbundet av certifierande myndighet och detta ger dig som kund en mycket stor trygghet.

Din sekretess en självklarhet

Vi hanterar stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att alltid upprätthålla en i alla avseenden mycket strikt sekretess. 

Här beställer du din översättning

Behöver du mer information kan du nå oss dygnet runt på e-postOpens window for sending email.

Du får en offert och beställer din översättning här direkt online « Opens external link in new windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad spansk engelsk översättning direkt över internet.