Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning från ryska till engelska

Auktoriserad översättning och facköversättning från ryska till engelska inom juridik, finans, medicin och teknik. Översättare med djupgående ämneskompetens inom sina respektive fackområden.

Kvaliteten på en översättning från ryska till engelska bestäms av tre mycket viktiga faktorer; översättaren måste vara flytande på både ryska och engelska, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.

Det finns inga genvägar, det går inte att producera en rysk engelsk översättning av högsta kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella ryska översättare med fackkompetens inom just det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt engelska modersmål.

Vi utför översättning från ryska till engelska inom dessa fackområden:

  • Finansiell och ekonomisk översättning
  • Juridisk översättning
  • Medicinsk och pharmalogisk översättning
  • Samhällsvetenskaplig översättning
  • Teknik och IT översättning

 

 

Auktoriserad översättning från ryska till engelska

Vi utför auktoriserad översättning från ryska till engelska, dvs. översättning utförd och auktoriserad av översättare certifierade i England, USA, Canada eller Australien/Nya Zeeland beroende på var översättningen skall användas. Kammarkollegiet auktoriserar endast översättare mellan svenska och ett annat språk ej mellan två främmande språk som ryska och engelska.

Professionell facköversättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator var en av de första översättningsbyråerna i Europa som kvalitetscertifierades enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras fortfarande regelbundet av certifierande myndighet och detta ger dig som kund en mycket stor trygghet. Vårt kvalitetsgaranti innebär att de översättning från ryska till engelska som vi utför är korrekta såväl språkligt som terminologiskt.

Din sekretess en självklarhet

Vi hanterar stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att alltid upprätthålla en i alla avseenden mycket strikt sekretess. 

Här beställer du din översättning

Behöver du mer information kan du nå oss dygnet runt på e-post.

Du får en offert och beställer din översättning här direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>