Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning och facköversättning från rumänska till engelska

Professionell översättning från rumänska till engelska inom juridik, finans, medicin och teknik

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå för rumänsk översättning. Med fler än 5 500 professionella översättare i vårt nätverk har vi både kapacitet och kompetens att täcka hela ditt behov av rumänsk översättning och det dygnet runt. Tack vare vårt globala nätverk av expertöversättare görs alla översättningar av språkexperter som endast översätter till sitt modersmål. De har en mycket god lingvistiska förmåga, dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift, och är dessutom specialiserade inom en specifik bransch eller sektor och kan terminologin.

Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare från rumänska till engelska, facköversättare med ämneskompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt engelska modersmål.

Vi levererar översättning från rumänska till engelska inom dessa fackområden:

  • Finansiell översättning
  • Juridisk översättning
  • Marknadsföring och PR - Annonsöversättning
  • Medicinsk- och sjukvårdsöversättning
  • Samhällsvetenskaplig översättning
  • Teknologiöversättning
  • Översättning av allmänna dokument

Auktoriserad översättning från rumänska till engelska

Vi utför auktoriserad översättning från rumänska till engelska, översättning som är certifierad av översättare auktoriserade i Rumänien, Australien, England eller USA beroende på var översättningen skall användas. Uttrycket auktoriserad översättare gäller egentligen endast översättare eller translatörer som är auktoriserade av Kammarkollegiet men vi har valt att använda samma terminologi för översättare auktoriserad av motsvarande myndighet eller organisation utomlands. Kammarkollegiet i Sverige auktoriserar endast översättare mellan svenska och ett annat språk dvs. ej mellan två främmande språk som rumänska och engelska.

Översättning från rumänska till engelska med kvalitetsgaranti ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Din sekretess en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Hur mycket kostar en översättning från rumänska till engelska?

Ladda upp ett Word dokument eller en tydlig skan av ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning av ditt dokument från rumänska till engelska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade)

Note: Om du inte har en skanner så rekommenderar vi gratis appen Adobe Scan

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad rumänsk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>