The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell rumänsk – engelsk facköversättning

Professionell översättning från rumänska till engelska inom juridik, finans, medicin och teknik. Facköversättare med djupgående ämneskompetens inom sitt respektive fackområde.

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.

Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella rumänska översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt engelska modersmål.

Vi utför rumänsk engelsk översättning inom dessa fackområden:

  • Finansiell och ekonomisk översättning
  • Juridisk översättning
  • Marknadsföring och reklam
  • Medicinsk och pharmalogisk översättning, patientjournaler
  • Samhällsvetenskaplig översättning
  • Teknisk och IT översättning

Certifierad översättning från rumänska inom 24 timmar

Vi utför certifierad översättning från rumänska till engelska, dvs. översättning utförd och certifierad av översättare certifierade i England, USA, Canada eller Australien/Nya Zeeland beroende på var översättningen skall användas. Uttrycket auktoriserad översättare gäller endast översättare eller translatörer som är auktoriserade av Kammarkollegiet i Sverige. Kammarkollegiet auktoriserar endast översättare mellan svenska och ett annat språk ej mellan två främmande språk som rumänska och engelska.

Professionell facköversättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator var en av de tio första översättningsbyråerna i Europa som kvalitetscertifierades enligt ISO17100. Vårt arbete kontrolleras fortfarande regelbundet av certifierande myndighet och detta ger dig som kund en mycket stor trygghet.

Din sekretess en självklarhet

Vi hanterar stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att alltid upprätthålla en i alla avseenden mycket strikt sekretess. 

Här beställer du din översättning

Behöver du mer information kan du nå oss dygnet runt på e-postOpens window for sending email.

Du får en offert och beställer din översättning här direkt online « Opens external link in new windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.