Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning av kontrakt och avtal till ryska

Professionell facköversättning och auktoriserad översättning av juridiska dokument till ryska

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på juridisk översättning av kontrakt och avtal till bland annat ryska. Med fler än 5 500 professionella översättare i vårt nätverk har vi både kapacitet och kompetens att täcka hela ditt behov av kvalificerad rysk översättning och det dygnet runt. Tack vare vårt globala nätverk av expertöversättare görs alla översättningar av språkexperter som översätter till sitt modersmål. De har en mycket god lingvistiska förmåga, dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift, och är dessutom specialiserade inom en specifik bransch eller sektor och kan terminologin.

Auktoriserad översättning av kontrakt och avtal till ryska

Vi utför auktoriserad översättning av juridiska och finansiella dokument som kontrakt och avtal till ryska. I de flesta länder kräver offentliga myndigheter och institutioner att vissa dokument som skall avändas i offentligt förvaltning ska översättas av en auktoriserad översättare. Dokument som typiskt kräver en auktoriserad översättning till italienska är: Adoptionshandlingar, arvsdokument, betygsdokument, domar, dödsattester, fullmakter, födelseattester, kontrakt och avtal, lagfarter, registreringsbevis, vigselbevis osv. De översättare vi använder är auktoriserade av Kammarkollegiet i Sverige.

Översättning av kontrakt och avtal till ryska från 25 språk

Vi översätter kontrakt och avtal till ryska från följande 25 språk direkt online: Arabiska, BKS, bulgariska, danska, engelska, estniska, finska, franska, grekiska, italienska, japanska, kinesiska, koreanska, lettiska, litauiska, nederländska, norska, polska, portugisiska, rumänska, spanska, svenska, thailändska, tjeckiska, turkiska, tyska, ungerska.

Professionell översättning av kontrakt och avtal till ryska med kvalitetsgaranti ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Hur mycket kostar en professionell översättning av ett kontrakt eller avtal till ryska?

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av ditt kontrakt i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning till ryska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Note: Om du inte har en skanner så rekommenderar vi gratis appen Adobe Scan

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning av kontrakt och avtal till ryska direkt över internet.


Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>