Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning av kontrakt och avtal till portugisiska

Professionell översättning av kontrakt till portugisiska, facköversättning av dokument inom juridik, finans och ekonomi, medicin och teknik samt auktoriserad översättning till portugisiska.

Vi utför professionell översättning avalla typer av dokument mellan portugisiska och 25 andra språk direkt online. Bland de typer av dokument som vi översätter kan nämnas, betyg, kontrak och avtal, kontoutdrag, registerutdrag, födelsebevis, pass etc.

Auktoriserad översättning till portugisiska

Ofta skall den typ av dokument som vi nämnt ovan översättas av en auktoriserad översättare för att accepteras. detta gäller framför allt om motparten är en myndighet, en domstor eller t.e.x ett universitet. Vi utför auktoriserad översättning av alla typer av dokument från svenska till portugisiska men också mellan 25 andra språk till portugisiska och det direkt online. Översättningarna stämplas av notarie i Portugal och accepteras därefter av alla myndigheter.

Kundnöjdhet en förutsättning för vår existens

Vår absolut viktigaste parameter när vi mäter kundnöjdhet är leverans av kvalitetsöversättningar till utlovad tid. Detta mäter vi kontinuerligt internt men vi mäter också din upplevelse av oss som leverantör i ett vidare begrepp, servicenivå, tillgänglighet, hur fungerar vår kundtjänst etc. En enkel presentation av hur våra kunder uppfattar oss presenterar vi löpande på vår hemsida i form av Trustpilot.

Ladda upp ditt dokument i vår översättningsportal så får du på under en minut en offert med både pris och förväntad leveranstid, har du frågor så når du oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad online översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi är bl.a. specialiserade på juridisk översättning av avtal och kontrakt till 25 språk direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>